Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DrKiki taky to tak mám v prosinci zpoždění týden v lednu ms zas brzo ![]()
@DrKiki nevím jak u tebe ale já co jsme se nesnažili jsem měla ms na den přesně a ted co se snažíme si chodí mrška kdy se jí chce ![]()
@Pajulka90 já co beru hormony, tak brečím klidně i u reklamy ![]()
@ivalinka nejvíc si holky chválí asi testy DR. Max, nebo Benu.
@PAJanicka dnes už vypadá pozitivní, ale z fotky těžko říct, lezlo ti to pomalu, tak je možné že budeš mít test pozitivní více dní, jako mám já. Ovulace by měla nastat až tak za 24 hodin od pozitivního testu, je to uvedeno i v příbalovým letáku, někdy dokonce až 72 hodin po a když je test pozitivní více dní, tak už pak není vůbec jistý kdy presne je
ale určitě si naplánujte doma tulící období ![]()
Příspěvek upraven 25.01.17 v 12:11
@Pajulka90 tak my tomu nechávali volný průběh…Až v tom prosinci když jsem to nedostala sem z toho byla tak nějak vedle kór když testy byly negativní…A teď znovu..
Holky fakt jsem nervózní z těch bolestí v podbřišku…začala jsem googlit a samozřejmě,,asi umřu"
. Ne nechci to nijak zlehčovat ale ani hrotit…takže po pořadě…místo klasické MS jsem začala o den později špinit..celkem asi 3-4 dny - včera konec. Těhu test - 1× duch až hodinu po limitu, 1× dnes ráno negativní. Včera ráno mně začalo bolet v podbřišku, zpravidla jen při chůzi a na WC. Bolest není jednostranná, spíš tak v celém podbřišku. Nešpiním, nekrvácím a žádné další potíže nemám. Je nutné hnát se k dr? Na kontrole jsem byla cca před třemi týdny a vše bylo OK.
Děkuji za rady, fakt takové potíže nemívám, tak úplně nevím, kdy už to řešit. Těhu nebudu, spíš jestli se mám bát…
Holky, nezkousely jste nekdo.pred ms ovulacni test? Jak vypada… jestli je uplne bili, nebo slaba carka nebo tlustice…
@DrKiki prej byva ovu pozitivni, kdyz je pozitivni tehu. Tak jsem z nudy zkusila a je tam takova polovicni carka…uz fakt mahorim
@ivalinka no já mít ovu test tak ho pocuram už asi taky takže chápu ![]()