Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
25.1.17 13:45

Ahojky my se snažíme už od léta 2015 přijde mi to jako věčnost. Už mám po ZT následně revize. A před 14 dni laparoskopie. Tak snad tento rok už to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
25.1.17 13:46

@ivalinka ano zkoušela jsem a ovu testy mam mírně ale opravdu mírne pozitivní skoro celý mesic :mrgreen: takže na ty se asi nedá spoléhat co se tyče zjištění tehotenstvi… @DrKiki mam to také tak, než jsme se začali snažit tak MS chodila na hodinu přesne, vždy ráno 28. den. Co jsme začali tak mivam dva tři dny zpoždění nebo také chodi o dva dny dříve. Holky já myslím že to je všechno v hlavě, že si dokážeme nejen vsugerovat, ale i přímo vyvolat plno tehu příznaků a mimo jine i oddálit MS…já za ten rok snažení mela snad všechny příznaky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
25.1.17 13:49

A ted se odhodlávam abych se objednala k Dr. Už bych chtěla aby se to pohlo a začalo se to už u mne resit ale na druhou stranu se i bojim toho co řekne za ortel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
25.1.17 13:54

@manti a doktorka ti nic neřekla na to že máš ty testy pozitiní celý měsíc? Chtělo by to asi udělat hormonání profil. Třeba to bude jen nějaká blbost, nevěš hlavu a jestli se už snažíte dlouho, doktorce zajdi. V dnešní době už se dá skoro vše řešit a věřím že se všechny dočkáme :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
25.1.17 13:54

@manti já to právě neřešila a ani jsme se vyloženě nesnažili když mi začala vynechávat.. takže to tomu že bych si něco vsugerovala neprisuzuju… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
25.1.17 13:58

@Hanka_S_V ja to ani doktorovi neříkala, byla jsem u něj vloni v srpnu a ovu testy jsem si dělala az dyl. Nikdy mi ani poradne nevyšly vyložene pozitivní takže asi problém někde bude… Ted k němu mam jít protoze už je to rok co se snažíme. Budu muset i když se mi k němu nechce, ale aby se to pohlo tak je to asi nezbytné. Nevíte nekdo kdy se dela ten hormonální profil? Jako který den cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
25.1.17 14:01

@DrKiki
Aha tak to jo. Tak pořád mas naději ze se tam ted ty dvě čárky ještě objevi ;) jsem zvědava co ti řekne Dr. Držím pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
25.1.17 14:08

@manti hormonální profil se dělá myslím 3-5 den cyklu. Někteří doktoři pak ještě dělají jeden v druhé polovině cyklu, aby byly výsledky přesnější, ale ten základní je hned při menstruaci
Já mám třeba slabší čárku na ovu testu taky skoro pořád, pak před ovulací zesílí a pak na chvíli zmizí. Ale to má každý jinak. To že si nezaznamenala pozitivní, nemusí znamenat že ovulaci nemáš, jen třeba ti ta hladina vyskočí jen na chvíli a nestihneš jí zachytit na testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
25.1.17 14:35

@Hanka_S_V já ale žádné hormony neberu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
25.1.17 14:36

@DrKiki stojí to za prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
25.1.17 14:40

@Hanka_S_V tak děkuji za info. Jojo ja ten ovu test dělam vždy jen jeden za den, takže je možné ze nezachytim tu dobu nejsilnejsi čárky, to je fakt. A taky mi zesílí pred ovulaci, ale nikdy ne tolik aby byla stejne silna jako ta kontrolní. Tak uvidíme co doktor zjisti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
25.1.17 14:44

@Rielka no, já jsem se taky začetla do všech možných diskuzí a tak, spíš doufám ze mě to začne časem trochu nudit a budu se tim zabývat min :lol: to jsem naivní co?
Ale určitě pomůže zaměřit se na jiný věci…plánovat dovolenou a tak…
Rada „nemyslí na to“ je blbost Četla jsem jinou, mnohem realističtější :
" klidně na to mysli, jen se na to neupinej! " :kytka: držím palce ať to vyjde co nejdřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
25.1.17 15:37

Ja se nechci sledovat… ale proste uz 3 odpoledne po sobe je mi proste blbe od zaludku :'( a z niceho nic vzdycky citim prsa… po 4 dnech doma jsem si vyrazila bez male na nakup a kaficko-trosku vypnout… a proste se mi ve 3 udelalo blbe a citim. obcas tlak v prsach… mam asi fakt zblaznenej mozek…vecer zajdu na vinko s kamoskou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
25.1.17 15:45

@Veverka61 Dík, to je pěkný. Ja teoreticky i vím, ale prakticky. Furt doufam, ale tak ještě z toho uplne neblaznim :) a treba to cteni vazne nas prestane bavit :) uvidíme jak se to bude vyvijet dal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.1.17 16:17

Já měla tedkom v lednu zpoždění 15 dnů… Testy byly pořád negativní, ale před Vánocemi jsme měli střevní chřipku, takže opoždění kvůli nemoci - myslím… Uvidíme co přinese únor :D… Přeji Vám všem hodně štěstí a 2 čárky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí