Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
737
25.1.17 16:35

Taky jsme to oddalovali a teď se nemohu dočkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
25.1.17 19:57

Holčiny, nemám pravid.MS už několik měsíců, clostilbegyt nepomáhá, a mám PCO, myslíte, že laparoskopie by pomohla a hradí se tato léčba?..
Používám zatím kontryhel, listovku a gynex, folikuly mám 5 mm bez dominantního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
25.1.17 19:59

Holčiny, nemám pravid.MS už několik měsíců, clostilbegyt nepomáhá, a mám PCO, myslíte, že laparoskopie by pomohla a hradí se tato léčba?..
Používám zatím kontryhel, listovku a gynex, folikuly mám 5 mm bez dominantního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
25.1.17 20:00

Ahoj holky, my se snažíme o sourozence, malýmu je 13,5 měsíce a teď v lednu jsem to teprve poprvé dostala, tak čekám na první ovulaci a dfm, že by ta MS co teď v lednu přišla, mohla být i zase na nějaký čas poslední :lol: :lol: ale Daniel nám trval 22měsíců, navíc ještě kojím, takže uvidíme jak to půjde, zda se podaří brzy, byla bych šťastná, chtěla jsem je od sebe dva roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
25.1.17 20:06

@Nikolka409 a to ti doktorka neudelala horm. profil? Clostil je na ovulaci a nemel by se brat dlouhodobe. Na srovnani cyklu se vetsinou nasazuje duphaston nebo utrogestan.
@anitram999 jojo v podobne situaci jsem loni zacinala a zatim nic, tak snad uz to vrzy klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
25.1.17 20:09

@Hanka_S_V a ještě kojíš? a co cyklus? my poslední naději u malýho měli clostil a hned první cyklus s ním vyšel a je z něj Daniel, ale teď při kojení to nepřipadá v úvahu a odstav nepřipadá v úvahu, malej je prsomil, nechci ho nuceně odstavovat, ale přitom druhý dítko bych ráda už měla…beru vitaminy, femibion, piju do ovulace konthryel, nosifol právě piju do ovulky a pak už jen femibion, vitamin E, přítel bere fertilan a macu…no uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
25.1.17 20:10
@Hanka_S_V píše:
@Nikolka409 a to ti doktorka neudelala horm. profil? Clostil je na ovulaci a nemel by se brat dlouhodobe. Na srovnani cyklu se vetsinou nasazuje duphaston nebo utrogestan.
@anitram999 jojo v podobne situaci jsem loni zacinala a zatim nic, tak snad uz to vrzy klapne.

Ne ještě ne, no jak jsem byla na tom UZV včera, tak se mně ptal doktor jestli jsem dostala i injekci k tomu clost., nevedela jsem o čem mluví, ale nic jsem nedostala takže jsem řekla, že ne :lol: no za dva dny uvidíme co bude víc.. už aby to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
25.1.17 20:13

@Nikolka409 nemysleli pregnyl? já třeba brala clostil a pak jen kontrola UTZ jak si stojí folikuly, no a pregnyl jsem ani nechtěla, folikul prasknul sám a těhotná jsem byla i tak, pak jsem teda pro sichr, hned po objevení dvou // běžela k dr. pro utrogestan, právě kdyby něco, aby se mimi udrželo, po takový době jsem se nechtěla srovnat s tím, že by se to nepovedlo, ale mám super doktora a předepsal mi ho bez říkání :palec: držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
25.1.17 20:15
@anitram999 píše:
@Nikolka409 nemysleli pregnyl? já třeba brala clostil a pak jen kontrola UTZ jak si stojí folikuly, no a pregnyl jsem ani nechtěla, folikul prasknul sám a těhotná jsem byla i tak, pak jsem teda pro sichr, hned po objevení dvou // běžela k dr. pro utrogestan, právě kdyby něco, aby se mimi udrželo, po takový době jsem se nechtěla srovnat s tím, že by se to nepovedlo, ale mám super doktora a předepsal mi ho bez říkání :palec: držím palce :palec:

Možná myslel, netuším.. snad v pátek to vyřešíme lépe, mám hlavně problémy s MS.. tak uvidíme, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
25.1.17 20:19

@anitram999 ja uz ted nekojim, po pul roce hodne dlouhych cyklu jsem sla za doktorkou a jelikoz jsem nechtela brat hormony pri kojeni, tak jsem odstavila a zacla brat duphaston. Pak pribyl i clostil, taky po nem mam prvni dite, ale ted nejak nezabira :( bylinky na me nejak nefunguji, spis se mi to s nimi zda jeste horsi, jestli je to mozny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
25.1.17 20:22

@Nikolka409 davej Zminit ne Citovat, at se nekopiruje cely prispevek ;)
Tak to je dobre ze ti sleduje na utz. Taky myslim ze injekce mel byt pregnyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
25.1.17 20:33

@Nikolka409 jj uvidíš, já měla dlouhý cykly a ovulační testy mi spíš vycházely negativní, takže jsem to chtěla tenkrát vyřešit clostilem, ale teď uvidíme, jak to půjde

@Hanka_S_V já jsem zvědavá na ty cykly, páč jsem předtím taky měla dost dlouhý MS, a právě možná chyběla i ta ovulace, dr. sice říkal, že nejspíš ovuluju, ale jeho možná, mi bylo k ničemu, proto jsem si vydupala clostil a hned bylo vymalováno, ale spíš náhoda…my s přítelem u prvního dělali možná nemožný, vitaminy, čaje, gel na podporu početí…atd…atd.. clostil byl poslední zastávka před IUI nebo IVF a ono to vyšlo…tak uvidíme, jak to půjde teď, nebo to zas bude běh na dlouhou trať, přeju ať se brzy povede :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
25.1.17 20:39

@anitram999 ja uz taky btala vselicos, ale uz se mi nechce za to vyhazovat penize :( no ja mela zatim ovulaci pidle testu a bolesti pokazde. Vzdy cca deset dni pred ms, ikdyz mel cyklus pres sedesat dni. Tak jsem se radovala ze je to dobry znameni a stejne nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
25.1.17 20:42

@Hanka_S_V aha, tak to já měla cykly kolem 35,38 dnů a to jsem si myslela, jak jen nemám dlouhy 8o :roll: no já jsem zvědavá, zda nějaká ovulace vůbec přijde, testuju a čekám jí každým dnem, tak uvidíme…u nás bylo horší i spermio, to máte za sebou? nebo jak? u nás jich má málo a pomalý, ale za to zas kvalitní prej, aspon před těma dvěma roky…proto nám to taky tak nešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
25.1.17 20:46

@anitram999 to je u nás v pořádku, nechápu v čem je problém :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie