Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ono někteří doktoři řeší zpoždění až když je víc jak 14 dní. Mě zatím byla vždy hned, protože beru duphaston na srovnání cyklu, tak bych to po něm měla dostat včas. Zatím se mi to teda zpozdilo po něm jen jednou a to jsem si dělala naděje jak blázen že
těhu test jsem ale měla negativní a pozitivní ovu test - což někde taky vyjde když je těhotenství. No ale já měla u doktorky sliznici šíleně nízkou, takže verdikt jasný a bylo to vše způsobeno tím že mi přišla teprv fakt ovulace.
@DrKiki u tebe je sliznice vysoká, tak to pořád je nadějný ![]()
@Hanka_S_V ale taky to může být blížící se mrchou… To se pozná cca za týden… Jen mě napadlo jestli má smysl třeba ještě zkusit testovat?
@DrKiki tak me bylo receno pockat 10dni a pak prijit. Ze ted by stejne nic nevidel
@ivalinka tak já nešla s tím jestli nejsem těhotná, ale jestli je všechno (já) v pořádku… Když mi ms takhle začala vynechávat…
to že by nebylo nic vidět mi jasný bylo…
@DrKiki jestli je máš a máš na to nervy, tak je dělat můžeš, pokud těhotná si a nejsi hodně výjimečný případ, tak jednou pozitivní být musí ![]()
@DrKiki jasne. Ja se zase byla. poptat jak se to resi, kdyz mam 6 dni zpozdeni a tt negativni. Tak rikala jeste pockat…uz mam digitalni tt tak jsem zvedava kdy ho testnu. Zkusim mozna v sobotu… zitra jeste zkusim. nejaky papirkovy a pak.uz to vzdavam
@ivalinka nj máme to ale problémy co?… Chlap si šťouchne a víc nemusí řešit ![]()
@DrKiki no ani mi nemluv… ja jsem nakoupila. testu, mam toho plnou kabelku…
@lednova17 To je jasny, v 26 bud v klidu a „snazeni“ si radne uzivej!
![]()
@adéla695 3 mesice je fakt nic, neboj, to dame ![]()
Ja myslim ze merit BT neni nejlepsi pokud to nekoho akorat stresuje…
ale ja jsem spis takovy organizovany typ, takze me dost vyhovuje mit aspon trochu pocit, ze to malo co jde je pod kontrolou
me uklidnilo, ze na zatim obou grafech krasne vidim ovu, a taky je fajn vedet, kdy „to“ mam dostat…
driv jsem si sotva zaznamenavala datum menstruace do kalendare (koukam, ze loni jsem to parkrat prosvihla) a ted si za to trochu nadavam
@LuHr No taky nevím, zda tu byt… Trochu to děsí
tak si rikam ze uvidim. Tak ja bych to mela dostat zitra a kdyz ne, tak dalsi mesic a uvidíme
zatim nemá cenu se nervovat ![]()
Tak ja definitivne koncim s testovanim… ted jsem se vytocila a spousti se mi ms :- :'( dnesnim.dnem o 6dni opozdene… takze cyklus 36Dni, hruza :-
@Veverka61 aj me… uz jsem. z toho spatna… zkusim tento mesic kontryhel a gynex a kdyz nic, tak si zajdu pro neco k dr.