Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DrKiki No tak to je v poho, to jsi na tom skoro jak já
My začali nejak tento mesic, ale spis z lehka. Ale jak by tam ta šance mohla být, tak me to nejak strhlo a pořád o tom premyslim. No a každý den bojuju, abych nedělala test, protoze je brzy a ty dny se vlecou ![]()
@Sylko jinak jak neberu už asi 7 měsíc… A do teď jsem měla ukázkový ciklus na den a pomalu hodinu tak mě to zmátlo jak se to teď rozhodilo
@DrKiki Ona to může být i psychika…člověk si to ani nemusí uvědomit, ale podvědomí pracuje…
@DrKiki Já teď sledují věci, které mne předtím ani nenapadly…takže se pozoruju a každé píchnutí si hned v hlavě rozebírám…typická cesta do pekla ![]()
@Sylko Vítáme tě mezi nás!! Snad jste to prubli správně a pomažeš brzo do těhulek!!! To ti ted pomalu nastává období - ubránit se testování ![]()
@mimis86 nevím nevím celý odpo po ty injekci se mi v břiše děli zvláštní věci…Bolelo…Pak jsem navečer zaspinila… Teď už nebolí… A zatím nic… Tak jsem z toho jelen
@DrKiki já na vyvolávačce ještě nikdy nebyla…To působí za jakou dobu??
@mimis86 Děkuji za přivítání
No právě, testíky mám a je to boj…ale asi je brzy 17 DC co holky? Ovulace cca 21.1 nebo 22.1…
Ahoj holky, koukám že je to tu teď nějaké zajímavé
My se tenhle mesic nesnazime, necháváme to až na další cyklus, takže už si říkám abych to dostala a to mám 4 dny po skončení
Občas me chytnou depky, že to pořád nevychází ale zatím to zvladam ![]()
@mimis86 Já byla jednou kdysi, když jsem hodně zhubla a ztratila menzes, ale to je asi 20 let…ale trvalo to asi dva nebo tři dny
@mimis86 tak dneska ráno už nic… Nedělala jsem ani test… Počítala jsem s tím že to mám…A ono ne?
pět jako lesní včela… Jinak dobré ráno ženy ![]()