Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanulka2016 ahoj, nemam skusenosti s tym co pises, ale nakupila som ich za posledny polrok hodne a minula vela penazi…vzdy mi vysli naozaj pekne pozitivne, ked osm sla k dr ani som nechcela verit, ze na UTZ nevidi foiliky!! mylsela som, ze klame..az kym mi nedala clostilbegyt, dnes folik krasny- do 24-36 hod ovu…a ovu test cisto biely
je to cista alchymia, niekomu to ovu ukaze-paradoxne ako mne, kedy ovu neprebiahala…alebo neukaze ako teraz, co uz dufam, ze aj po pregnyle ovu prebehne…tot moja skusenost
moja kamoska mala uplne svetlu ciarku a otehotnela… ![]()
Příspěvek upraven 27.01.17 v 17:21
@simusiacik po pregnylu prijde ovulace myslim do dvou dnu, urcite to bude nekde napsane na netu. Tak radsi uz dnes a zitra treba zas ![]()
Ty dvojcata muzou byt i nemusi no, rozhodne je vetsi sance, ze se aspon jedno uchyti ![]()
@Hanka_S_V dakujem, tak budeme mat mojkaci vikend, nejak uz bude
ja sa toho troska bojim, ale Dr vravela, ze nemam hyperstimulaciu a nemam ich vela v podobnych velkostiach, ze ten 23 by mal prasknut urcite, tak uvidime ![]()
@simusiacik no, ja uz v tom tetka budu mit take jasno. 14.2me ceka dalsi odber, 15 spermiogram. Pak se uvidi, na clostik to u nas vypada take. Brala bych je cca od pulky unora, uz se to rozhybava ![]()
Teda snažím se sledovat vaše příspěvky ale začínám už v tom mít guláš
já jsem dnes 5DPO a lutealni fazi mám 12dní takže MS čekám/nečekám! příští sobotu
@PAJanicka a klostík ti dr dala podle jejího uvážení nebo jsi o něm začala sama?? Já na něho četla spíš pozitivní ohlasy, hodně holkám zabral hned i první cyklus…tak jsem na tebe zvědavá ![]()
Dobré ráno dámy
..tak co kdo dnes?? Já teprv 5.DC a končí MS, takže mám před sebou ještě hodně dnů, než vůbec něco… Jinak manžel byl včera na spermiogramu a podle výsledků mu řekli, že u něj by problém být neměl, má 10 milionů motilních.. ikdyž mu do poznámek napsali asthenozoospermie, ale i přesto řekli, že u něj by to problém být neměl.. Měl už některý z Vašich partnerů spermiogram??
@mimis86 my už ho máme za seboou, manžel měl normální spermatogenezi. Jestli máš v ruce konkrétní výsledky, na internetu se dají najít jaké mají hodnoty být a porovnat ve které hodnotě má horší výsledky. Ale když řekli že problém není, tak to je určitě jen nějaká drobnost ![]()
Ahoj děvčata, tak já to včera nevydržela a zkusila odpo test…bílo jak zasněžené horské pláně. Včera jsem byla 17 nebo 18 DC a dle mého odhadu 5 nebo 6 DPO.
@Sylko to je ještě brzo myslím…asi bych zkusila vydržet až minimálně do toho 10. DPO…
@mimis86 Máš pravdu, já to nevydržela
Ale stejně zklamání. Zkusim ještě za pár dní. Problém je, že ani nevím, kdy by měla dorazit mrcha, nikdy jsem si délku cyklu nehlídala ![]()