Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fergi157 ja mám tedka taky dobrý pocit z toho ze jsme trefili ovulku jak nejlíp jsme mohli takze doufaaaam a modlim se ![]()
Holky, tak jsem ráda, že nemám vidiny. Na tom dnešním to vidět nejde na fotce. Test ještě nebyl úplně zaschlý. Ale váhu tomu samozřejmě nepřikládám. Ale zajímal by mě prostě ten vývoj (jestli nějaký bude).
@mimis Dal mi ho sam od sebe, rikala jsem mu o ovu testech, o tom jak mi chodi ms, a ze si myslim ze asi neovuluju…a on me prohledl uz a rekl ze tam zadny folik nevidi, tak rekl ze mi da Clostik, taky jsem cetla pozitivni ale i negativni nazor ☺ tak jsem zvedava ![]()
@wewerka111 Tak to vám držím palečky
My máme poprvé tento měsíc Clostil na ovulaci. A dr říkal že už by to mělo jít samo ![]()
Ahoj holky, tak dnes rano mi teplota klesla na 36.8 a samozrejme pred chvili dosla cervena
pritom prsa boli i ted, tedy 10 dni trapeni a pak 15 DPO konec ![]()
takze jedem novy kolo…
@mimis86 teprve 2DC to bude ještě na dlouho
, zatím tomu nechávám volný průběh, kéž by se zdařilo dřív než bychom museli začít to nějak řešit víc ![]()
@Veverka61
to mně mrzí
..hlavně neztrácet naději!! První DC mi ale taky přijde nejradši na mašli… ![]()
@Rielka já nejsem o kus dál…ale jedéém, to dáme!!
..jak dlouho se snažíte?? A o první miminko??
@mimis86 presne tak, snad se tomu vyhnu ☺ trochu jsem ocekavala, ze bude chtit zaroven ultrazvuk, aby sledoval jestli ten Clostik pomaha
mam ho brat 3 cykly, kdyz se treba do dvou cyklu nepovede, tak se zkusim ozvat, jestli neni potreba navysit davku…vim ze se nemuze brat tak dlouho, tak bych rada nepromarnila cas.
@mimis86. Juj o první a začali jsme v prosinci, ale to bylo takové jo ne, moc jsme nevedeli a pak že uz teda jako jo. No spis se bojim, ze uz nam neni dvacet, mame oba pres tricet, tak snad to pujde.
a jak dlouho vy?
@Rielka no, u nás to ted bude 6 měsíců…a právě nám je oběma taky přes 30
..a doma nám ještě žádné dítě neběhá…takže už to hlavně vzhledem k věku nechci a ani nemůžu odkládat…
@mimis86 u clostilu to nejsou jen cysty, je to pomalu největší svinstvo co se dá brát
může se brát jen omezený počet měsíců v životě. ale co by jsme pro mimčo neudělaly že.