Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mimis86 jooo
at uz to je, coz?
ja na to musim prestat myslet a odreagovat se, jinak se zblaznim ![]()
@Rielka píše:
@mimis86 joooat uz to je, coz?
ja na to musim prestat myslet a odreagovat se, jinak se zblaznim
jojo pořád na to myslím a bulím, kde se dá. Doufám, že genetika vyjde a prášky pomůžou
@lenkazeml píše:
jojo pořád na to myslím a bulím, kde se dá. Doufám, že genetika vyjde a prášky pomůžou
a jak dlouho se snažíte?
Ahoj holky, mám takový asi stupidní dotaz, jestli s tím nemáte některá zkušenosti. V sobotu 21. jsem mela takový zcela čirý vodnatý výtok, bez zápachu, hádam, že to mohla být předzvěst ovu…za jak dlouho dojde k ovu po tomto výtoku? Ovu testy jsem nikdy nedelala. Jen mě od 21. do 22.fakt pekelné bolel vaječník…jde mi o to, za jak dlouho po tom výtoku zhruba vyleze vajíčko…
@lenkazeml drzim palce, v dnesni dobe se da vyresit skoro vse a je castecne i lepsi kdyz se neco najde, to se napravi a vyjde to, nez nevedet co je spatne. Drzim palce ![]()
@Sylko ovulacni hlen by mel byt tahly jako bilek. Nejcasteji je v den ovulace, nekdo ho ale ma i pred a nekdo zase vubec.
@Sylko ja myslím že to máme každá jinak ale napisu ti jak to mám já minuly pátek jsem měla hlen ale mam ho takový skaredy hnědý lepkavy a hodně tahly prostě taky sliz a pak dva nebo tři dny jen mokro mokro mokro bez barvy atd.no a pak mě v pondělí večer začalo bolet břicho jako při ovulce-u mě nezamenitelne a bylo to k mé velké radosti asi 20min po sexu a ještě ráno mě břicho bolelo pak to přestalo takze standartni průběh a vyšlo mi to i podle teploty no večer jsme to ještě pojistili
ale třeba minulý měsíc jsem mela velky hlen v pátek a bolesti ovu az v úterý ale podle teploty mi zas vyšla ovu nekdy v noci na čtvrtek ale ja spíše věřím ovu bolesti jelikoz jsem tak otehotnela u prvního ze jsme večer mojkali a v noci začaly bolesti takže tak ma zkusenost ![]()
@wewerka111 @Hanka_S_V Díky holky, takže je to takové přibližné
já ovu poznám podle těch bolestí vaječníku, ale ty byly so a ne a sex byl až v po, tak řeším, zda je tam vůbec šance ![]()
Příspěvek upraven 29.01.17 v 09:50
@Sylko oni bolesti nejsou taky bohužel moc spolehlivé, někdo je má třeba i dva dny před, někdo až po. Celkově ty příznaky dají dohromady přibližný čas, ale ovulace může být několik dní kolem. Bez měření to jistě nezjistíš. Tak snad u tebe byla až v to pondělí ![]()
@Hanka_S_V Dekuju takže to je taky nejisté
já se z toho picnu
no prostě příští měsíc to prostě pojistit každý den okolo ovu
někde jsem četla, že je lepší obden? Nebo klidně denně? ![]()
@Sylko my většinou obden akorát teď jsme teda dva dny po sobě protože jsem si rikala ze kdyz uz aj teplota byla vyssi a bolesti ustaly tak ze ve středu uz by to bylo asi zbytecne ![]()
@mimis86 dostat to mam až 14.2 ale může se stát ze dřív
@Hanka_S_V Uvidím co bude, čekám ještě na tu urologii, tam mám jít 7.2 tak snad mě zase neposunou ![]()
@Rielka kamarádka, aby se odreagovala, tak začala háčkovat…zatím uháčkovala papučky pro miminko, tak si nejsem úplně jistá, jestli na to nějak moc přestala myslet
…prostě nedá se na to nemyslet… ![]()
@mimis86 píše:
@lenkazeml co máš nasazeno za prášky???
Provera, dostinex a clostilbegyt