Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lenkazeml no, to by bylo, aby to nebylo!!!
…který den cyklu jsi?
@mimis86 píše:
@lenkazeml no, to by bylo, aby to nebylo!!!![]()
…který den cyklu jsi?
Za týden na ms dorazit
@lenkazeml jů, to už je teda za chvilku
…a patříš mezi testilky, nebo čekáš na zpoždění MS? ![]()
@mimis86 píše:
@lenkazeml jů, to už je teda za chvilku…a patříš mezi testilky, nebo čekáš na zpoždění MS?
Párkrát jsem testovala ale bylo zklamání takže netestuju
@mimis86 píše:
@lenkazeml jů, to už je teda za chvilku…a patříš mezi testilky, nebo čekáš na zpoždění MS?
@mimis86 píše:
@lenkazeml tak to už jsme tři co čekají/nečekaji příští víkend ![]()
@Sylko vetsinou pisou obden ze je optimalni pro dozravani spermii, ale my se taky kolem ovulace vetsinou snazime kazdy den, abych mela jistotu ze spermie vydrzi
ikdyz normalne by meli vydrzet i nekolik dni. Ale vickrat za den uz neni dobry, to uz pak nestaci poradne dozrat. Ikdyz pri normalnim spermiogramu z tich milionu vzdy nejaka schopna musi byt ![]()
@lenkazeml na co je dostinex?
@mimis86 Někdy to bohužel bez té chemie asi nejde no
bohužel…takže půjdeš k dr?? Já bych si měla vzít první 9. 2 po dobu pěti dní jednu tabletu, no jsem zvědavá teda na to hodně
už po Proveře jsem přibrala 5 kg, tak teď to možná budou dalších 5 nahoru. Ale co bych/om pro miminko neudělali ![]()
@PAJanicka já přibrala u před prvním těhotenstvím s hormony skoro dvacet kg
teď se snažím hodně hlídat, ikdyž chutě jsou a zatím se naštěstí držím.
@Hanka_S_V Zní to hrozně teda, je pravda že u mě k tomu asi přidali vánoce atd
ale teď se taky trochu hlídám, cvičím tu jogu (předtím jsem nedělala nic) a přijde mi, že to jde spíš nahoru než dolu
. A otěhotněla jsi diky těm hormonům?
@PAJanicka 5kg je ještě v pohodě, to se ještě někde schová..a jak říkáš, co bychom pro to dítě neudělaly
a třeba ani nakonec nepřibereš nic?!?!?!
![]()
@Hanka_S_V 20 kg je už dost…když vlastně je to před těhotenstvím..a pak ještě s těhotenstvím se něco přibere… ![]()
@PAJanicka jj, k dr. jdu až v půlce února..takže pokud by mi něco dala, tak by se žačalo asi až od března…