Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martulka23 jako já už fakt nevím no stejně nezbývá nic než čekat… ![]()
@Hanka_S_V diky za nazor, ja som len prekvapena tou intenzitou, taky som este nevidela
tak musime sa snazit dnes a aj zajtra
snad vydrzime ![]()
@mimis86 jojo, taky jsem zkousela kontryhelovy caj, zacala jsem cvicit jogu a nic z toho mi nepomohlo
tak jsem to zacala resit z doktorem, s nim jsme srovnali moji ms na 30 dni, a nyni jeste pomuzeme ovulaci…je to chemie, ale nebranim se tomu to vyzkouset, kdyz nam to treba pomuze k miminku
jestli sledujes ze ji taky nemas, porad se s nim a uvidis ![]()
@PAJanicka kontryhel piju taky..už jsem teda zkoušela kdeco…tak myslím, že bez doktorů se to taky neobejde… ![]()
@simusiacik myslím že vás dneska nemusí zajímat co dávají v televizi ![]()
@wewerka111 haha ja som to,,hrotila" uz rano, ale po tom teste
este isto dnes vecer a zajtraa vecer
ziadna telka ![]()
@wewerka111 haha ja som to,,hrotila" uz rano, ale po tom teste
este isto dnes vecer a zajtraa vecer
ziadna telka ![]()
Ahoj snazilky, tak ja musim rict, ze jsme si s pritelem rekli v lednu a tak jsme na to hned 3.1. vlitli a vyslo to. Krasne dve carky dnes rano, vcera vecer slabsi ale jasna druha carka, jenze jsem tomu nemohla uverit, tak jsem si ho udelala znova, kdyz uz je tam ten test dvakrat ![]()
Preji Vam at to taky vyjde co nejdrive mile snazilky ![]()
@simusiacik chudák manžel nebo přítel
ten bude totálně vycucany ![]()
@NicaMari tak to je super! I když ja si nemůžu stěžovat u prvního jsem otehotnela hned druhý cyklus ![]()
@mimis86 píše:
Zdravím všechny snažilky!! Taky Vám to loni nevyšlo a doufáte, že 2017ka bude lepší??
Já už 5 měsíců vyhlížím //,a zatím kdenictunic
Ahoj nevyšlo. Před týdnem výsledky hormonálního obrazu a vysoká hladina hormonů, což může být příčina. Takže prášky a mám před sebou genetiku