Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
29.1.17 21:59

@PAJanicka na utz právě nechodím :( doktorka je nechce dělat. ovulku si myslím podle bolestí a pozitivních ovu testů mám. Navíc když jsem ještě nebrala žádné hormony, tak vždy jedenáct dní po pozitivním testu a bolestech přišla menstruace, takže myslím že to ovu fakt je. jednou při kontrole jsem se trefila akorát po ovulaci, tak se doktorka koukla a našla tam neprasklý folikul - vajíčko nepraskolo a nevyputovalo, zůstalo tam a zanikalo nejspíš v cystu a doktorka to víc nechtěla rozebírat, že se to prostě někdy stává a já si říkám jestli se to třeba neděje každý cyklus a proto se nedaří, protože mi nejde do hlavy co jinýho by bylo blbě. štve mi že budu muset jezdit dálku do CARU kvůli pořádnýmu sledovní, když to ještě mohla klidně dělat tady :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
29.1.17 22:24

Holky, tak já 5 dní do MS. Průběžně vás čtu, ale nemám čas psát. Syn už má 4 den šílené horečky :,(, 3 dny jsme se pořádně nevyspali, srazit to nejde… Nám teď v okolí běhá nějaká viróza, průběh je 5 dní v horečkách, tak snad už bude zítra lépe. Syn už má 10 let (to je to mladší dítko), tak mám pocit, že nám chce připomenout co to jsou probdělé noci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
29.1.17 22:44

@RenKa33 Tak moc držím palce, at to brzy odezní, syn byl taky tyden doma, viroza jak prase a ja ji chytla taky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
halaskova.pavla
29.1.17 22:46

Ahojte holky, tak mi se snažíme od Ledna, ještě ani neskončil a přijde mi to jako věčnost :zed: Ms mám dostat až druhý týden v únoru, tak snad uz nepřijde :D. Pořád vsichni říkají hlavně na to nemysli, ale popravdě myslím a to snad pořád, prostě mi to nejde :nevim: a co vy máte nějakou radu jak nemyslet? Jinak všem přeji ať se zadaří a máte // :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1596
29.1.17 22:46

@Hanka_S_V Asi by to chtělo jiného MUDr :-( Tohle se mi nezdá, ta péče :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
29.1.17 22:49

@halaskova.pavla My se začali snažit od puli ledna (a asi az po ovu :think: ), ale i tak jsem nedočkavá a prijde mi to jako věčnost… Já mám týden do MS…očekávám ji 5,6.2 ale jelikož jsem si nikdy nehlídala cyklus, tak nevím přesně (vždy jsem jen na dávala, ze jsem to zase dostala a prislo me, ze to snad mam kazdy tyden :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
halaskova.pavla
29.1.17 23:07

@Sylko tak držím pěsti at ti to vyjde a ms se nedostaví :) ja jsem to začala řešit až tento víkend, nikdy jsem ba sobe nejak ovu nepoznala, tak jsem v sobotu skočila do lékárny a udelala si ovu test vcera i dnes a byl pozitivní :dance: takze uvidím jestli se povedlo :D

• Citovat
  • Upravit
1596
29.1.17 23:11

@halaskova.pavla No tak to muselo vyjít, když jste to tak pěkně podchytili:-) Ja ani netušila před pár dny, že ovu testy existují :-) ale ovu poznám, bolí me střídavě vaječník, jen nevim jestli to vajíčko vychází ten den nebo driv a nebo az potom, tak to pristi mesic budu muset poradne pojistit :mrgreen: Tak to budeme v napětí s tebou, jak to dopadne:-) a je to prvni mimco nebo uz doma potomka mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
halaskova.pavla
29.1.17 23:26

@Sylko no snad jo :), třeba uz je nebudeš ani potřebovat, ale v každém případě si myslim, ze ovu test je super věc :D u nás je to první :) a co vy? :-)

• Citovat
  • Upravit
1248
29.1.17 23:30

Ahoj holky, tak vidím jak vesele i méně vesele debatujete, já si zatím „užívám“ víkendu s MS a pritelovou virozou :mrgreen: :cert: a už teď vidím příští měsíc co se snažení týče bledě, máme starosti s bytem a v těch dnes, co by mi v únoru měla vycházet ovu, nebudeme vědět kam dřív skočit
Tak nevím, jak na to skočíme :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
halaskova.pavla
29.1.17 23:40

@Veverka61 Ahoj, tak snad vám to vsechno dobře dopadne, ať máš klid a žádný stres :) a treba se najde i nejaky klidný den a vyjde to ;)

• Citovat
  • Upravit
1596
30.1.17 02:00

@halaskova.pavla Ne ne, my uz mame 13ti letého pubertaka :D Ale meli jsme ho brzy a tak jsme se několik let rozhodovali, zda se nam do toho chce znovu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
halaskova.pavla
30.1.17 02:03

@Sylko aha,tak aspon bude mit sourozence :-)

• Citovat
  • Upravit
1596
30.1.17 02:19

@halaskova.pavla Snad to vyjde, ale tenhle mesic tomu moc šanci nedavam :? Uvidime, dneska me bolí divné podbřišek, jako za stydkou kosti, ani nemuzu usnout, je to docela nepříjemné. A v podstate od ovulace citimvajecniky, coz se mi nikdy nestalo. Ale taky si to muzu vsugerovavat nebo muzu byt nastydla. Mela jsem pěknou virozu od synka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
halaskova.pavla
30.1.17 02:29

@Sylko tak uvidíš :-) ty virozy jsou ted vsude, je to na nic :cert: ja bych spala hned, ale mam noční :roll: jinak stím vsugerovanim, ja si dnes vsugerovala vetsi bricho jako kdybych byla už tak ve 3mesici i manžel nechápal, ale asi to bylo jen tou ovulaci a velkým obedem :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex