Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sylko snad jooo, ja doufam
Mne dr strasila, ze kvuli PCO tu budu mit tezky… ze tam se vetsinou zasahuje s hormonama, operaci a kdyz ani to ne, tak umely. Tak jsem z toho byla takova nesva, teprve mi je 21, manzelovi 31 ![]()
@Mončiči21 Tak to budi držet palce dvojnasob
@fergi157 ja taky rano delala test a bílo:-( ale jsem 21-22 DC a 9 ci 10 DPO, takze muze to byt brzy a nebo bude bílo az do menzes (6.ci 7.2) a pak prijde mrcha ![]()
@Sylko Já právě nevím kdy přesně jsem měla OVU. Takže dneska to klidně může být 9-10 po ovu. Nebo taky míň
Tak to budeme testovat spolu
Tak nám držím palce ![]()
@fergi157 Snad to vyjde, budeme testovacky:-) ja to vidím, ze tak reálný výsledek by mel byt o vikendu
ale ovu taky jen odhadují podle bolesti vajecniku
@fergi157 Ja vyzkousim asi dnes vecer, ale jsem z toho takova nervozni, co kdyz nic ze jo
ale zase jeste mam take cas, mrcha by mela neprijit az koncem tohoto tydne nebo zacatkem dalsiho
tak uvidime… ![]()
@Rielka Však ono to utece
O to vic se budes tesit… hlavne nepropadat panice ![]()
Se nás na ten víkend už nasbíralo ale beztak testnu už aj dřív
dneska jsem 7DPO… ![]()
@Mončiči21 vecer nee z ranni moči to máš ze začátku jistější vyplytvas test a ještě se ti bude blbě spát ![]()
@wewerka111 taky pravda, ale znas to. Hur se to dela, nez rika
ale pravda, rano urcite lepsi
Navic, jsem hrozne rada, ze aspon takhle se muzu nekomu sverovat a klabosit o tomhle. Vzhledem k memu veku si moje vrstevnice spise tukaji na celo a ty ostatni si na nej tukaj za mymi zady. Takze jsem rada, ze tu s vami mohu travit cas
![]()
@Mončiči21 Já jsem taky ráda, manzou to rozebírat nemuzu, hned by si delal bud plane naděje nebo by si tukal na čelo… A segra, ktera ma ted malého prcka, ta vubec nevěděla, ze je tehu, takze ta zadne příznaky nesledovala
Holky, tak jak jsem si chválila ovu testy teď nevím, už třetí den mi to ukazují, // a silnější se mi zdá ta testovací část nebo vypadají stejně
kdoví co tam vidím ![]()
@Mončiči21 to zatim ne
tak at to jde a mame pred sebou uspesny mesic ![]()