Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lednova17 ano prave ze mame, ale rozhodli jsme se, ze bychom jeste jedno chteli
ja piju i ten kontryhelovy caj a beru listovku, coz na poceti vliv nema, vim, jen pak na ten vyvoj miminka. Snazime se treti mesic. Deti mame uz tri.
@lednova17 @Atriplexik jo někde píšou že obden je lepší na dozrávání spermií, ale já se zase bojím že třeba mám nějaké blbé prostředí a spermie nevydrží případně čekat. Kdybych tak věděla přesný den ovulace
Nicméně každý den by na spermie taky ještě mělo stačit. Víckrát denně už by bylo blbý, protože schopnost najít vajíčko záskávají spermie až jsou trochu starší.
Holky někde jsem četla a myslím myslím sama, že je lepší muchlovani ob den
pak jsou ty spermie kvalitnější
tak držím pesti, at se zadari! ![]()
@DrKiki jeee, to mě mrzí, tajne jsem doufala a držela moc palecky..
Tak ale příště příštěuž to vyjde!
![]()
@Martulka23 oni skoro všude píšou něco jiného
většinou teda obden, ale dají se najít i články kde zase doporučují každý den, že tím je pak zase minimum spermií s nějakým poškozením. Je to věda ![]()
@DrKiki to je mi líto, ale aspoň konečně skončila ta nejistota ![]()
Asi tak.. no tak jen teď nevím nějak jak dlouho mám počítat cyklus…
případně kdy čekat ovu
@Hanka_S_V Když se to má podařit, podaří se to z jednodenních stejně jako z pěti denních podle mě
Ale strategie je půl úspěchu
![]()
Já si taky říkám že obden pro kvalitnejsi materiál ale kde máš tu jistotu že opravdu kvalitnejsi je třeba zrovna chcipnou po 24h a pak to prospasnem takze jestli neni lepsi po troskach dodava aspoň v době ovulky nevěřím tomu ze po sexu zůstane chlapovi úplně prazdny pytlík neco tam pro příště zbyde ![]()
Já si taky říkám že obden pro kvalitnejsi materiál ale kde máš tu jistotu že opravdu kvalitnejsi je třeba zrovna chcipnou po 24h a pak to prospasnem takze jestli neni lepsi po troskach dodava aspoň v době ovulky nevěřím tomu ze po sexu zůstane chlapovi úplně prazdny pytlík neco tam pro příště zbyde ![]()