Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3254
31.1.17 09:00

Dneska cítím podbřišek takový tlak jako bych měla úzkou gumu u tepláku což nemam :roll: pomooooc už zas vyhlížím „příznaky“ a testiky v šuplíku beztak zítra některý vysvobodim, zvlášť jestli bude teplota hezkých 37 jako dnes :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
31.1.17 09:08

Ahojky holky mužu se k vám přidat? chceme se začít snažit o mimi jelikož jsem v loni dvakrát potratila a zjistili mi špatnou srazlivost krve. Mám po menses teď a Ovulaci dle kalkulačky bych měla mít kolem 5.2. Kdy mám začít dělat ovu testy? Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
31.1.17 10:18

@tp2015 Ahoj, jasně že se přidej :). To budeme mít ještě s Artiplexik cca všechny tři podobně ovu ;) tak pak doufám cca společně i testneme :). S ovu testy neporadím. Zkoušíme teprve asi měsíc, takže zatím spoléhám na +- výpočty v kalendáři ;). Ale některé holky už jsou tady dost zkušené, tak určo někdo pomůže :). Kolik ti je? A máte doma už nějakého drobka nebo zkoušíte první? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
31.1.17 10:31

Holky takže moje,,nad věcí" myšlení začíná panikařit :D. Váš názor prosím…tři dny mám takový ten ovu hlen, v neděli jsme zkusili, včera ne, odpadli jsme u TV asi v osm :D, dnes to neklapne, muž je v práci, takže zítra až. Že stihnu ovulaci, že ji stihnu? :mrgreen: :mrgreen: Jsem dnes 10DC, cykly průměr 26 dní, minule 29. Jinak na sobě jiné příznaky ovu nepoznám ;).
Dííííky za případné zklidnění, už blbnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3254
31.1.17 10:43

@lednova17 to víš ze ji stihneš :D moje nad věcí taky panikari ale predmenstruacne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
31.1.17 10:47

@wewerka111 :mrgreen: :mrgreen: ne tohle je vážně trochu na palici :mrgreen: takže u tebe…příjde, nepříjde? cítím něco, necítím nic? :D dokážu si to živě představit. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3254
31.1.17 10:51

Joo a ještě testovat nebo ještě neeee rozum říká čekej nervy říkají a co když uz tam něco bude vidět :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3254
31.1.17 10:53

A co další babky vikendovky? Jak to s vami vypadá? Příznaky, testiky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
31.1.17 11:07

@wewerka111 já u sebe nevím. Od potratu mém totiž i jiný PMS, takže teď nemůžu vyhodnotit příznaky… :nevim: Ráno jsem rychle testla a zase jsem viděla ducha. Foto zatím nemám, jsem letěla do práce. O víkendu už doufám, že budu vědět více :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.17 11:20

Rady,doporučení apodobně

Zdravím,
Plánujeme s partnerem miminko;
Co by jste nám doporučili při snažení o miminko, prosím Vás?
Co máme dělat, prosím Vás?
S pozdravem a děkuji,
Petra Chrástecká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3254
31.1.17 11:30

@Sestřička01 mojkat, mojkat, mojkat :D ne dělám si srandu, vítej mezi nami :) přibližně v půlce cyklu zvyste frekvenci a uvidíš. Jak dlouhy máš cyklus? Máš nějaké bolesti cca v polovině cyklu, to by mohla byt ovulace, ovsem někdo ji necítí no tak prostě si vsimej vic svého těla před ovu bývá třeba dole víc mokro a tak…treba vam to půjde hned :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
31.1.17 11:33

Achjo holky. Taky mam nervy nadranc. Docela se bojim a propadam tomu :zed: chvili jsem nad tim povznesena a pak premyslim a premyslim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
31.1.17 11:44

@Mončiči21 takže běžný stav nás všech. Mám sice rozptýlení v podobě práce a nemocného dítěte, ale nejde na to nemyslet… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
31.1.17 11:53

@RenKa33 no a jaký máš očekávaný termín MS? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
31.1.17 12:15

@wewerka111 No u me nic, ani priznak, jen od ovu citim stridave vajecniky, coz se mi nedej, ale to muze byt cokoliv… dnes rano jsem zkoušela test a bílo 21DC - 22DC(vim, jsem nepoucitelna, ale proste si vždycky řeknu, co kdyby dusík). Takze me tu budete mit holky urco i pristi mesic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí