Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sylko @Miska219 a v cem je to tam jine nez tady? Ja s těmi diskuzemi jinde nemám žádné zkušenosti
jinak krásné ráno a at se dari testiky ![]()
@Hanka_S_V taky mi přijde, ze je to dost proměnna skupinka, ze asi neni potreba soukromi, ale jak jsem psala nevim co ma a nema to moc za výhody
@Rielka ono třeba tam můžeš psát víc o sobě a tak, což tady třeba moc nemůžeš, když chceš aby ti profil zůstal anonymní. Ale minule jsme tu skupinku i vytvořily až dýl, když jsme se víc znaly a věděly jsme že si rozumíme a ve skupině vydržíme. já se tomu bránila i předtím, protože mi bylo jasný, že tam budou přibývat těhotný a snažení tam půjde časem do pozadí no.
Tak snad někdo zůstane i tady
Ikdyž se musím přiznat že mám problém si v tom množství zapamatovat kdo je kdo, tak se omlouvám pokud se ptám znova na něco na co už jsem se kdysy ptala ![]()
@Hanka_S_V Já někdy brouzdám diskuzí zpět, abych si přečetla pár příspěvků dané osoby dozadu, protože většinou mi úplně vypadne ta nit ![]()
@Deathstars jee to máme uplne stejně, taky jsem u u něj byla v srpnu a říkal, přijďte za rok. Což je ted. Jdu tam právě dneska dopoledne tak jsem mooooc zvědava, ale zároveň se pěkně bojim. Rada bych aby poslal na vyšetření i pritele…me prý vezme krev a udělá utz. Pozval si mne na 12. den cyklu.
@Miska219 ja taky poprosím o pozvánku ![]()
@Hanka_S_V @lednova17 jo pravda obcas se tu v tom clovek ztraci, ale asi mi prijde uzavrena skupinka lepsi az treba na těhotenství, jak rikas, tam se to bude menit a Když tam člověk zustane je to blbe, takove deprimujici. Ale nejake vyhody to asi ma
tak ja jdu zatim pracovat ![]()
Ahoj holky. Už jsem se tady několikrát divala, a teprve teď mi to dalo se zaregistrovat. Mám takový problém. Posledni ms 12.1., tento víkend jsem byla u přítele, samozřejmě ovu test nechala doma - ve ctvrtek byl neg., v pondeli pozitivni a v nedeli jsme na to hupsli. Ovu asi určitě byla ne? Možná v sobotu, jenze vím, ze ji mívám tak 20-21dc, mam cykly 33 dnu. Nevím jestli je tady nekdo kdo to pocitani nejak vynechal… snažíme se dlouho.. včera v noci jsem, tedy druhy den po styku, objevila trochu krve, ale malinko, dnes je toho vic, na uhnizdeni brzy, ale na to zanorovani… nevim nevim. Vim ze podobnych temat tu je hafo, ale uz fakt nevim. Mam jen 3 fotky ovu.. prosim poraďte.. dalsi ms mam dostat az 13.2.
Zdravím dámy!!
Tak jsem se tu po třech dnech v práci znova dostala, a vidím plno nových tváří!!! Tak všechny vítám mezi nás!!
![]()
Co testíky holky??? Měly by tu být minimálně dneska dvě testilky??? Takžeeeee??? Držím palce!!! Já teprv 9.DC ![]()
@AnneeM Ahoj, podle testů ovu nebyla, což nemusí nic znamenat, natož když si testy o víkendu nedělala:-) z tohohle je důvodu je fakt lepší měřit BT:-) tam ti to neuteče:-)
@AnneeM tak já myslim ze to mohlo být ovulační krvácení, někdo to má. A ovulace je většinou do 24-48 hodin PO pozitivním ovu testu, tak to by taky odpovídalo, ne?
Takže jestli si nedělní spermie počkaly, mohlo by to vyjít
držím palce ![]()
Jinak na potvrzení toho, kdy proběhla ovu je jediná spolehlivá odpověď měření BT…
Podle čeho víš že obvykle miváš ovu až 21 den cyklu?
@AnneeM ahoj ahoj..
z těch fotek mi ty testy přijdou všechny negativní..škoda, že jsi vynechala testování..asi jsi to jen nezachytila ten vzestup LH…Na té horní fotce to buďto stoupá, nebo už klesá…ale taky některé holky třeba nemají úplně pozitivní OVU test ani když OVU skutečně je…?!
A OVU bolesti míváš??
S tou krví…nemůže to být třeba nějaké mikrotrauma sliznice po sexu??? Taky jsem nedávno četla v jiné diskuzi, že to taky řešila jedna holka, a šla nakonec na gyndu, a tam jí řekli, že pokud bere gynex, tak ten to může způsobovat..ona ho brala, tak to krvácení měla z toho..nebereš třeba taky ten gynex??
Ted ti nezbývá nic jiného než pár dnů počkat, co se z toho snažení vyvrbí…Snad to vyšlo!!! ![]()
@AnneeM test na obrázku ještě není pozitivní, nato by musel být alespoň stejně silný jako testovací čárka. Ale jelikož pěkně sílí, tak bych řekla, že ovulace pak opravdu byla, že by další test byl už možná pozitivní
špinění nevím, nebereš nějaké přípravky na otěhotnění? může to být jen drobná hormonální nerovnováha.
@Hanka_S_V mě teda příde, že spíš slábne:-D někdy si zrovna u sledování testů říkám, že bych měla zajít na oční:-)