Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
1.2.17 19:48

@Mona13 u nás prý objednávají do 14 dnů, tak jsem zvědavá. A druhá věc je, že se mýmu chlapovi do toho pořád moc nechce, tak doufám že tam nebude muset jezdit moc často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
1.2.17 20:03

@Hanka_S_V Tak to je paráda. Já čekala 2 měsíce. No jasně, chlapi a jejich ego. On je ten spermiogram pro ně asi trochu ponižující, ale bez něj to nejde no :nevim: No můj tam musel být na tu první návštěvu, protože to nám hned oboum vzali krev na genetiku a pak musel jet na ten spermiogram. A pak nás oba poslali do Prahy na imunologii a tam se dává taky krev a sperma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
1.2.17 20:40

@Mona13 jo spermiogram uz mame za sebou, kvuli tomu bylo doma taky dost dusno :zed: Tak snad ho po nem nebudou chtit hned znova :D no uvidime, chlap chce jeste pockat do konce tohohle cyklu, ale me uz se cekat nechce, moc tomu neverim, ovulace se opet nekde toula, tak muzu cekat jeste taky mesic a ja uz bych rada vedela na cem jsem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
1.2.17 20:51

Ahoj holky :mavam:, snad nevadí, že se přidávám :) taky jsme se začali snažit o první mimi od prosince, bohužel i když to vyšlo napoprvé, tak to nedopadlo a spontánně jsem ve 4 týdnu potratila. Nevěším ale hlavu a doufám, že se zadaří teď :mrgreen: :cert: 11.2. má dorazit MS, tak doufám, že nepřijde :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.2.17 21:24

@Lavendeeer Ahoj :mavam: My se taky snažíme o první mimi. Už skoro rok, ale je pravda že máme zdrav. problémy. Teď právě čekám kdy přijde MS..snad nepřijde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
1.2.17 23:35

@Hanka_S_V Řekla bych, že v té naší uzavřené skupině jsme zůstali netehotne jen my dvě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
2.2.17 00:43

Ahoj hlavně všem co se už snažíte dlouho, ať neztrácíme naději a rok 2017 bude ten "náš " :pankac: :D
Máte někdo triky na pozitivní myšlení? Prý psychika dělá divy…jenže jak na ni :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
2.2.17 07:06

@Katie9 jojo teď už jsme tam jediný :D si hodná, že si mi v tom nenechala samotnou :D :D :D Tak snad to brzy doženem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
2.2.17 07:42

@Hanka_S_V určitě to dozenete holky a my s vámi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.17 08:27

@Hanka_S_V holky já jsem v tom s vámi bohužel sice mám s pozdeni ale testy - a nejakej ten pocit že by možná už taky mizi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
2.2.17 08:35

@Katharina55 @Rielka @Hanka_S_V já teda jsem taky pořád netěhotná…na milion procent ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
2.2.17 08:36

Holky, tak co nekdo pozitivní zpravicku? Obrazek? :) po ranu, co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
2.2.17 08:39

@lednova17 to prijde neboj :) ja jsem teprve 7DC takze nervackovani teprve prijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
2.2.17 08:45

@Rielka A to já jsem ještě celkem v pohodě :D zase to nezkoušíme nějak dlouho, takže pohoda…jen trávím čím dál víc času tady na emiminu :D. Jinak já dnes 12DC, už jsme dvakrát zkoušeli a minimálně do konce týdne máme nastavenou frekvenci :D Tak se necháme překvapit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
2.2.17 08:54

Ahoj holky. Tak já nevím, 1. den cyklu jsem měla 14.1. milovali jsme se 23. a 26.1. (jsme teď od sebe 400 km na měsíc). 24. a 25. jsem cítila bolest v podbřišku na pravé straně (napadlo mě uvolňování vajíčka) a od 27. 1. do 30.1 mě bolelo v podbřišku a to docela dost. Chvílemi celý podbřišek, chvílemi a to víc, na pravé straně. Byla to taková ostrá bodavá bolest. Nikdy jsem to neměla, snažíme se teprve teď od ledna, tak nevím, zda by to vyšlo už napoprvé? Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí