Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mona13 u nás prý objednávají do 14 dnů, tak jsem zvědavá. A druhá věc je, že se mýmu chlapovi do toho pořád moc nechce, tak doufám že tam nebude muset jezdit moc často.
@Hanka_S_V Tak to je paráda. Já čekala 2 měsíce. No jasně, chlapi a jejich ego. On je ten spermiogram pro ně asi trochu ponižující, ale bez něj to nejde no
No můj tam musel být na tu první návštěvu, protože to nám hned oboum vzali krev na genetiku a pak musel jet na ten spermiogram. A pak nás oba poslali do Prahy na imunologii a tam se dává taky krev a sperma.
@Mona13 jo spermiogram uz mame za sebou, kvuli tomu bylo doma taky dost dusno
Tak snad ho po nem nebudou chtit hned znova
no uvidime, chlap chce jeste pockat do konce tohohle cyklu, ale me uz se cekat nechce, moc tomu neverim, ovulace se opet nekde toula, tak muzu cekat jeste taky mesic a ja uz bych rada vedela na cem jsem ![]()
Ahoj holky
, snad nevadí, že se přidávám
taky jsme se začali snažit o první mimi od prosince, bohužel i když to vyšlo napoprvé, tak to nedopadlo a spontánně jsem ve 4 týdnu potratila. Nevěším ale hlavu a doufám, že se zadaří teď
11.2. má dorazit MS, tak doufám, že nepřijde ![]()
@Lavendeeer Ahoj
My se taky snažíme o první mimi. Už skoro rok, ale je pravda že máme zdrav. problémy. Teď právě čekám kdy přijde MS..snad nepřijde ![]()
@Hanka_S_V Řekla bych, že v té naší uzavřené skupině jsme zůstali netehotne jen my dvě ![]()
Ahoj hlavně všem co se už snažíte dlouho, ať neztrácíme naději a rok 2017 bude ten "náš "
![]()
Máte někdo triky na pozitivní myšlení? Prý psychika dělá divy…jenže jak na ni
?
@Katie9 jojo teď už jsme tam jediný
si hodná, že si mi v tom nenechala samotnou
Tak snad to brzy doženem ![]()
@Hanka_S_V holky já jsem v tom s vámi bohužel sice mám s pozdeni ale testy - a nejakej ten pocit že by možná už taky mizi ![]()
@Katharina55 @Rielka @Hanka_S_V já teda jsem taky pořád netěhotná…na milion procent ![]()
Holky, tak co nekdo pozitivní zpravicku? Obrazek?
po ranu, co? ![]()
@lednova17 to prijde neboj
ja jsem teprve 7DC takze nervackovani teprve prijde ![]()
@Rielka A to já jsem ještě celkem v pohodě
zase to nezkoušíme nějak dlouho, takže pohoda…jen trávím čím dál víc času tady na emiminu
. Jinak já dnes 12DC, už jsme dvakrát zkoušeli a minimálně do konce týdne máme nastavenou frekvenci
Tak se necháme překvapit ![]()
Ahoj holky. Tak já nevím, 1. den cyklu jsem měla 14.1. milovali jsme se 23. a 26.1. (jsme teď od sebe 400 km na měsíc). 24. a 25. jsem cítila bolest v podbřišku na pravé straně (napadlo mě uvolňování vajíčka) a od 27. 1. do 30.1 mě bolelo v podbřišku a to docela dost. Chvílemi celý podbřišek, chvílemi a to víc, na pravé straně. Byla to taková ostrá bodavá bolest. Nikdy jsem to neměla, snažíme se teprve teď od ledna, tak nevím, zda by to vyšlo už napoprvé? Co si o tom myslíte?