Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nysmo Vítej
já mám díky clostilu prvního syna, ale teď mi nějak nezabírá ![]()
Ahoj holky. Tak jsem mela jednodenni krvaceni. Ovulace to neni, ta byla uz urcite.. dneska uz nekrvacim. Myslite ze se to pomalu hnizdi? Mam doma test co ukazuje hcg uz od pateho po sedmy den od odplodneni. Ja uz si fakt zacinam myslet, ze se to povedlo.
@AnneeM s testem bych naky den pockala, jestli bylo uhnizdeni, tak teprv vajicko zacina hcg vytvaret. Drzim palce ![]()
@AnneeM To je možné, že je to hnízdění. Tak držím palce ať to vyjde ![]()
Oh, no fakt jsem to nikdy neměla. Snad jo, akorát nevím, jestli ten test neudelat v sobotu, já jsem nedockava ![]()
Já tedy počkám. Kamosky rikaji ze je to z nemoci, v nedeli jsem mela zaludecni problem, ale to je blbost, i kdyz mam chripku nebo virozu tak meskam ms i tyden dva… takze pokud to fakt vyjde ![]()
@fergi157 Ahoj
tak to přeju, aby se zadařilo, letos to prostě vyjít musí!
já mám devět dní do ms a myslím si, že tentokrát to neklaplo, ale pořád tam je maličká naděje jako vždycky, tak nezbývá, než se nechat překvapit…Nikdy bych nevěřila, že si budu přát aby mi bylo třeba zle nebo nějaký náznak
![]()
@Lavendeeer No já jsem teď poprvé myslela že to vyšlo, ale to jsi se mnou zahrávala jen moje psychika.. nejspíš. Takže jsem si řekla, že nad tím nesmím tolik uvažovat.
Já mám dneska 1DC.
@fergi157 psychiku znám. Předtím jsem byla hysterka.
dva priznaky a uz jsem si myslela ze jsem. Tento cyklus se ti snad zadari ![]()
@AnneeM No ta psychika je děs. Jsem teď měla všelijaké příznaky
Jsem pošuk ![]()
Ahoj holky, tak já začínám nový cyklus
Odvedu malou do školky a letím pro Fertipronu a asi si nakoupim i ovuovulacni testy
Snad už se konečně zadari ![]()
@Katie9 fertipron, copak to je k čemu? Jinak krásné rano
a at ty dny rychle utikaji ![]()
Zdravím ženy
tak jak rychle mrcha přišla tak odešla… Tři dny a je po všem… No tak jsem zvědavá jak to bude s ovu tento měsíc…
@Rielka Fertiprona je podobná jako dražší Nosifol nebo Infolic. obsahuje hlavně naštěpenoou listovku a inositol, který pomáhá při dozrávání vajíček - někdo ho bere i samostatně v tabletách, ale to se jich musí brát hodně za den aby si docílila stejnou dávku jako je v té Fertiproně. hodně holkám srovnala trochu cyklus a podpořila ovulaci.
@Katie9 Držím palce, já furt marně čekám na ovulaci a už mi to nebaví
Já asi zkusím příští měsíc gynex.