Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Snilek88 To máš pravdu, nechce to přehánět. Já se nechala zlákat kamarádky mamkou, která to prodává, stálo to plno peněz a ted mi to doma jen leží. Ale myslim si, že to bylo u mě takový to začátečnický pobláznění, kdy jsem si myslela, že musim pro to udělat maximum. Ted už jsem si řekla, že jedny vitamíny bohatě stačí a ten gynex jen kvůli tý psychice.
@Mona13 no já na začátku taky zkoušela jak divá:-) teď beru jen tu fertipronu a víc nehodlám.. ale jak říkám je to těžké, člověk by tomu chtěl pomoci co nejvíce
Ahojik holky s muzem sme se zacli snazit pred rokem a nic pred 14dny jsem byla na operaci zjistili mi 18 listopadu endometrialni cystu na levem vajecniku tak proto nam to asi neslo a ted sme do toho prastili tak doufam ze se zadari jsem nervozni ze se to treba nepovede hned napoprve ale pevne v to doufam je tu nejaka co to ma podobne
Příspěvek upraven 04.02.17 v 17:32
Tak holky, já nic, dnes 1DC. Takže možná to ještě zkusíme nebo se už spokojím s tím, že mi doma dvě děti dělají radost. Čtu vás, ale moc nepíšu, necháváme tomu volný průběh, bez ovu testu, bez bylinek, bez leku (mimo kyseliny. listove, kvůli vývojovým vadám), bez doktorů…Tak nemám moc čím k diskuzi přispět ![]()
Jinak moje heslo je: Co se má stát, ať se stane… ![]()
@RenKa33 to je dobry ze dokazes to neresit, me to vydrzelo jen asi pul roku, pak uz jsem sla pro prvni prasky, pac jsem mela ms jednou za dva mesice.
Tak drzim palce at to priste klapne ![]()
@Hanka_S_V myslím si, že jsem přece jen v jiné situaci. Mám dvě děti (10 a 12, holku a kluka, zdraví jsou), vždy jsem otěhotněla hned…Prostě taková ta pohoda, co by chtěla každá žena. Proto už to můžu takto brát s nějakým nadhledem. Kdybych měla jedno dítě nebo žádné, už by byl ze mě poloviční doktor jako z vás.
a hojně bych diskutovala ![]()
@RenKa33 tak rika se ze psychika je taky dulezita, tak se ti snad taky brzy zadari, kdyz to betes s klidem
To je hezky ze jdete do tretiho. Me ted tlaci hlavne koncici materska, asi by me psychice prospelo, kdybych se smirila s navratem do prace.
@Hanka_S_V o třetí se snažíme od 7/2015 a nic, když jsem to zavrhla, že dvě stačí tak jsem hned následující měsíc měla // ( ale nedopadlo to). Takže asi něco pravdy na tom je, že ta psychika dělá své. Mi to už jde vypustit z hlavy, ale jak říkám, prostě jsem v jiné situaci. Věřím, že do práce se nechce. Já bych si právě dala po 8 letech ráda zase na chvíli pauzu. Vždy když došla MS, tak jsem si zas říkala, že je fajn, že budou peníze, protože živit 5 lidí s jedním platem a almužnu zvanou rodičák žádný med nebude. Tak hledej pozitiva ![]()
Ahoj holky tak zítra má mrcha přijít. Zatím tomu nic nenasvědčuje. Vždy mě týden předem bolelo břicho a záda. Teď nic. První měsíc beru proveru tak doufám, že mi to nějak nerozhodila.
@Lavendeeer no me psal jakysi lekar ze nekdy hormony neidrzi ovulaci a proto zena krvaci. Takze ted uz je na rade zitra do lekarny a nakoupit testy do zasoby, chci se ujistit. Dneska mam 8dpo takze v utery rano testnu a uvidim. Jsem trochu unavena, tak uvidime