Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka_S_V Ja uz se smirila s mrchou ze jsme ovu nevychytali, ze urco byla az streda ctvrtek a spermie z pondelka nevydrzeli, ze nase blbost.. No ale vcera vecer to hnede spineni me zase nastvalo, mam LF 13 dni, takze pokud by mrcha prisla ted, znamenalo by to, ze jsme ji vychytali a zase prd z toho jako mnoho cyklu predchozich ![]()
@mimis86 Prave ze 19DC naposled a pak byl 4 dny manzel neplanovane na sluzebce, proto i jsem smirena s neuspechem ![]()
@mimis86 jsem unavena, neni mi moc dobre, porad beham na zachod, nemam chut na to ceho bych se normalne ujedla, byla jsem nejaka nafoukla, menily se mi nalady, mam vyostrene vune… Nevim, ale muze to být cokoli,.. Nechcu se na to vubec vazat a stresovat se tim… Co ty?
ty jsi nekde v pulce cyklu ne? ![]()
@Hanka_S_V to jo kurz stal hodně, ale už jsem za ruzne preparáty a za testy vyhodila i víc ![]()
@Snilek88 Mojzisovku cvičila kamarádka a říkala že to fakt zabralo min. hodinu denne, což je ukrutne. Ta jóga je takova rychlejší a dynamičtější, třeba to bude mit aspoň vedlejší efekt ze zhubnu ![]()
jinak ja jsem ted asi čtyři dny po ovulaci, kterou mám potvrzenou ultrazvukem a sex v tu dobu byl, tak jsem mooooc zvědava jak to tento měsíc dopadne. A taky jestli vydržím netestovat ![]()
@Rielka
a který den cyklu jsi?? jojo, já se blížím k polovině
, takže u mně ještě brzo na cokoliv..
![]()
@manti na druhou stranu podle mě joga je spíš na hlavu a Mojžíšovka má docela potvrzené výsledky:) a já jsem až moc racionální, takže věřím spíš jí:-D
Ahoj snažilky, přidávám se do klubu. Neměla jsem teď moc čas sem chodit, ale snažíme se už rok a půl. Jsem po jednom potratu v 7tt. Od potratu mám rozhozené hormony, takže beru Norethistron 18 - 24 DC, cyklus a MS se krásně srovnaly a zmizely skoro i depky. Beru vit. E a hořčík kvůli bolestivé MS. Měřím si bazální teplotu, dneska i podle kalkulačky klesla 14DC, tak musím slovit toho svýho
Nemáte nějaké rady, jak zvýšit plodnost u muže? Bojujeme s tím, že nejí ovoce a zeleninu a podle mne má málo vitamínu C, což zpomaluje spermie. Jinak je štíhlý. Já jsem hodně silná, bojuji s váhou a snažím se hubnout. V Březnu jdu na obezitologii a hledám výživového poradce. Takovou tu fázi naprostého zoufalství, že to nejde mám za sebou, takže už se tolik nenervuji. Hledám si novou práci, rozjíždím dílničku, takže myšlenek na jiné věci je dost.
K těm hormonům, je tu někdo kdo je bral? Zažívám s nima občas krušné chvilky, jako třeba že se nevejdu prsama do podprsenky a taky po prvním dni braní tabletek se objevuje vlčí hlad, což taky není příjemné. Ale moje přebujelé estrogeny to přepere
a to je prima. Mám menstruaci jen osm dní..z třinácti neuvěřitelně krvavých je to hoodně super
Přeji krásný den všem
a brzké zadaření ![]()
@mimis86 Avsak vcera test negativni a vubec me neboli prsa, jindy je aspon citim a co tak povidali kamaradky, tak tehu poznaly vzdy prave podle prsou ![]()
@mishule9 bolest prsou nemusí být příznakem těhoteství.. jsou ženy, které to ani nezaznamenaly, že jsou těhotné
Mě třeba bolí a otékají číslo až dvě prsa po ovulaci pravidelně ![]()
@Veronika.Berta Me take, prave kazdy mesic si jsem,,jista", ze jsem v tom, mivam asi vsechny priznaky
Ted nic a tehu test 11-12dpo je uz jasna vec, pristi mesic musi byt uspesnejsi ![]()
Jak já vám tady ty 11dpo závidím holky
já jsem se právě přehoupla do té nejhorší fáze, kdy musím aspoň týden vydržet než bude mít vůbec smysl zkoušet testy nebo pozorovat nějaké příznaky
a já to nevydržíííííím ![]()
@lednova17 Nezavid, na bilych testech neni co
I kdyz te chapu, jak to myslis ![]()
@mishule9 závidím
podle mě je lepší aspoň vědět jestli jo nebo ne, než mít tady tu nejistotu
a čas neutíká rychleji a neutíká
A vůbec nikdy by mě nenapadlo, že to budu takhle prožívat
![]()
@lednova17 Ja si vzdy myslela, ze vysadim prasky a za dva tri cykly jsem v tom.. kdyz si vezmu, jak jsme si pred rokem konec brezna a duben davali jeste bacha, aby dite nebylo kolem vanoc, musim se smat ![]()