Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1362
7.2.17 12:41

@Vicky1 jéé blbě na to koukám :D promin :D ale je to teda super, že to jde i takhle brzy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
7.2.17 12:44

@lednova17 jojo byl je z toho nas malickej ted musim na dalsi takovy pockat ale bylo to 9 dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
7.2.17 15:08

Tip na levné ovulační testy ;)
Dnes jsem koukala že na aukru už jsou zase k dostání levné ovulační a těhotenské testy, tentokrát dokonce za 3 kč. Prodejce je nejspíš přeprodává z ebay, kde se dají sehnat ještě levněji. Jsou i tady na aukru na bazaru, ale tady jsou dražší. mám je odzkoušené, pár let zpět i ty těhotenské a fungují dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
7.2.17 15:40

@Hanka_S_V Diky za tip! Juknu ;-) 55 kc za dva tehu testy neni totiž žádná hitparáda :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
7.2.17 19:10

Pozitivní ovu test?

Ahojky děvčata,
tak jdu opět pro radu. Dnes jsem byl na kontrole u doktorky kvůli cystě na vaječníku. Ta naštěstí zmizela. Ale doktorka mi řekla, že to vypadá, že ovuluji pouze 1× za 2 měsíce. Protože teď to na ovulaci nevypadá, ale je možné, že příjde ovu déle. Říkala jsem jí, že jsem si dělala ovu testy a že ovulace už byla nebo příjde každým dnem. Ale ona tam bohužel nic neviděla. Jen mi řekla, že na další kontrolu se mám objednat tak v květnu a když se nezadaří tak půjde partner na spermiogram a já taky na nějaké testy či co:(
Přikládám fotku ovu testů. Můžete mi některá říct, jeslti je nějaký z nich pozitivní? Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
7.2.17 19:21

@Missma ten posledni se mi zda jeste o trochu slabsi nez kontrolni carka, ale vidim to jen na mobilu, myslim ze jeste neni pozitivni. Je divny ze by doktorka nic nevidela, kdyby melo k ovulaci fakt dojit, tak bud uz nezesili, nebo holt lh stoupne, ale k ovulaci nedojde :/ nebo je doktorka slepa :D
Uvidis, ikdyby jednou za dva mesice, porad je sanci dost a kdyby ne tak ty testy nejsou nic hroznyho, jen te objedna na odber krve az dostanes menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
7.2.17 19:27

@Hanka_S_V Nemyslim si, že by doktorka byla slepá, jen mě matou ty testy, ale je pravda, že ta testovací čárka není asi tak silná jako ta konrolní. Pozitivní je, že doktorka říkala, že slinici mám víc, jak slušnou. Tak aspoň něco.
Ach jo, tak to nemá cenu se ani snažit. A můžem čekat na další měsíc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
7.2.17 20:23

@Missma treba pride jeste fakt dyl. Me jednou takhle vylezla skoro pozitivni a pak to zase slablo a az za nekolik dni mi zacala znovu silit a pak uz pozitivni byla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
7.2.17 21:52

@Missma kamaradka byla u dr v dobe ovulace a to se sla poradit o plodnosti prvni vysetreni a rekl ji ze to na ovulaci tento mesic nevypada a ten mesic otehotnela :lol: vse je mozne nevidi uplne vse :palec: drzim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
7.2.17 21:53

@Hanka_S_V Tak jsem nakoupila testy, jak jsi doporučila, diky:-) jsou do 4/17 tak 3 měsíce mohu testovat ostosest :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
7.2.17 23:56

@Missma no, důležité je abys byla v klidu, taky mám známou co dokonce jen s jedním vaječníkem (jeden jí odoperovali) úplně v pohodě dvakrát přirozeně otěhotněla a porodila krásné kluky
Mě přijde že když ta čárka takhle hezky postupně silila, klidně ovu byt mohla, jen jsi třeba o pár hodin ne zachytila ten vrchol vzestupu hormonu
Měření teploty by ti to potvrdilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.2.17 06:58

@Sylko ja nakoupuila 25 ovu testu :D :D :D s dlouhymi cykly nesmim byt troskar :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
8.2.17 07:55

@Hanka_S_V Hani, obdivuji te, ze se s hormony drzis v jidle a na stejne vaze.. Ja za 10 dni utrogestanu vzdy min. 1,5 kg nahore a dalsi tri tydny to horkotezko shazuji, mam strasnou zravou, ktera je silnejsi nez ja :zed: Jak to delas? Ja vcera posledni prasek, takze od zitra se to doufam zase srovna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.2.17 08:05

@Veverka61 No právě, že teplotu měřím, ale ta je furt okolo 36,4 a 36,5 takže ta právě taky nestoupla. Tak třeba ta ovu příjde ještě dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.2.17 08:14

@mishule9 no hele úplně moc se zase nedržím :( taky mi to leze, ikdyž ne tolik jako před třemi lety Je období kdy bych žrala furt :( pak se to snažím kompenzovat v ta období kdy se mi vrátí rozum a snažím se jíst zase naopak hodně zdravě, abych to trochu stáhla. naštěstí mám aspoň dost pohybu se synem :) ikdyž nevýhoda je zase že doma je jídlo v dosahu :zed: Minulý měsíc jsem hodně cvičila i držela trochu dietu a stejně to dolů nelezlo, ať žijí hormony… už se těším až budu bez nich. Hlavně mám poslední dny pořád návaly, což mi štvě snad ještě víc než ty chutě, za ty asi může clostil :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí