Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2209
8.2.17 11:14

@Hanka_S_V tak já nevím čemu říkáš začátek:-) já si myslím, že jsme pořád na začátku:-) jsme spolu teprve 4. rok:-)
Já se přiznám, že mě by stačilo, tak 2× do týdne:-) takže právě máme kompromis obden:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
8.2.17 11:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
8.2.17 12:27

@Snilek88 nám by to stacilo taky dvakrat do tydnw, naštěstí oboum. O víkendu je chuť i víc, ale v ten pracovní týden:( no jenže na prcka to asi nestačí, takže praktikujem ob den, ale jak dlouho nam to vydrzi, to su zvedava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
8.2.17 12:29

@Rielka @Snilek88 holky a praktikujete ob den jen zhruba v tom týdnu kdy má být ovu nebo jako fakt ob den od MS do MS??? To bych nedala asi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.2.17 12:35

@lednova17 mě vyhovuje obden celkově :D ale muž má náročnou práci, tak někdy i skoro celý týden nic. Ovulaci mi naštěstí řeknou ovu testy, tak to se pak „přinutí“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
8.2.17 12:39

@lednova17 no my asi od 9 do 24 DC, pro jistotu, ale praktikujem tak, teprv druhej třetí mesic, takže tak :) ja nic nemerim a tak, tak presne nevim kdy mam ovu a tak radsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
8.2.17 13:29

@lednova17 no neříkám, že pořád, někdy není nálada, ale převážně jo:-) zatím odmítám milování přesně podle ovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.2.17 14:23

@lednova17 Právě, že mi teď doktorka řekla, že to vypadá, že ovuluji jen 1× za 2 měsíce. Sliznici říkala, že mám slušnou :) ALe jak je na tom přítel nebo já celkově to nevím. Doktorka řekla, že na spermio nebo na nějaké větší testy by mě poslala až tak v květnu nebo po roce snažení. Nevím jeslti otěhotnění může ovlivnit třeba atopický ekzém, astma nebo alergie k tomu mi doktorka nic neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
8.2.17 14:30

@Missma a ty nemíváš nějaké subjektivní příznaky ovulace? Já třeba mívám každý měsíc ten plodný hlen celkem ukázkově, tak si říkám, že snad by to mohlo být vše OK. Jak oni zjistí tu ovulaci nebo neovulaci? Před prasknutím toho folikulu nebo potom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
8.2.17 15:07

@Hanka_S_V Ahoj, chci se zeptat, má cenu měřit BT když mám noční směny? Mi se to pořád střídá s denníma, mám 12ctky a mám uplně rozhozený režim..tak si říkám, že to ani nemá význam :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.2.17 15:14

@Lavendeeer prý to nevadí, hlavní je měřit vždy v podobné situaci - nejlépe aspoň po čtyřech hodinách spánku.

http://merenibt.xf.cz/index2.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
8.2.17 15:26

@Hanka_S_V Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.2.17 17:36

@lednova17 NO právě, že včera a dnes jsem měla ten bělavý hlen, a le jiné příznaky nemám. Minulý měsíc mě možná trochu bolelo v podbříšku jako když má přijít MS, ale teď ne. Jo to se mě neptej. To se ptej tady zkušenějších :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.2.17 18:33

@lednova17 oni se dívají jestli nějaký folikul zraje - zvětšuje se. Případně těsně po ovulaci někdy najdou prázdnej prasklej obal, ale to už spíš s hodně dobrým utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
8.2.17 20:01

Ahoj holky nám asi den po ovu nebo více dni a hrozne me boli prsa :( bolest je hrozna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí