Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka_S_V tak já nevím čemu říkáš začátek:-) já si myslím, že jsme pořád na začátku:-) jsme spolu teprve 4. rok:-)
Já se přiznám, že mě by stačilo, tak 2× do týdne:-) takže právě máme kompromis obden:-)
@Snilek88 nám by to stacilo taky dvakrat do tydnw, naštěstí oboum. O víkendu je chuť i víc, ale v ten pracovní týden:( no jenže na prcka to asi nestačí, takže praktikujem ob den, ale jak dlouho nam to vydrzi, to su zvedava ![]()
@Rielka @Snilek88 holky a praktikujete ob den jen zhruba v tom týdnu kdy má být ovu nebo jako fakt ob den od MS do MS??? To bych nedala asi ![]()
@lednova17 mě vyhovuje obden celkově
ale muž má náročnou práci, tak někdy i skoro celý týden nic. Ovulaci mi naštěstí řeknou ovu testy, tak to se pak „přinutí“ ![]()
@lednova17 no my asi od 9 do 24 DC, pro jistotu, ale praktikujem tak, teprv druhej třetí mesic, takže tak
ja nic nemerim a tak, tak presne nevim kdy mam ovu a tak radsi ![]()
@lednova17 no neříkám, že pořád, někdy není nálada, ale převážně jo:-) zatím odmítám milování přesně podle ovu
@lednova17 Právě, že mi teď doktorka řekla, že to vypadá, že ovuluji jen 1× za 2 měsíce. Sliznici říkala, že mám slušnou
ALe jak je na tom přítel nebo já celkově to nevím. Doktorka řekla, že na spermio nebo na nějaké větší testy by mě poslala až tak v květnu nebo po roce snažení. Nevím jeslti otěhotnění může ovlivnit třeba atopický ekzém, astma nebo alergie k tomu mi doktorka nic neřekla.
@Missma a ty nemíváš nějaké subjektivní příznaky ovulace? Já třeba mívám každý měsíc ten plodný hlen celkem ukázkově, tak si říkám, že snad by to mohlo být vše OK. Jak oni zjistí tu ovulaci nebo neovulaci? Před prasknutím toho folikulu nebo potom?
@Hanka_S_V Ahoj, chci se zeptat, má cenu měřit BT když mám noční směny? Mi se to pořád střídá s denníma, mám 12ctky a mám uplně rozhozený režim..tak si říkám, že to ani nemá význam
![]()
@Lavendeeer prý to nevadí, hlavní je měřit vždy v podobné situaci - nejlépe aspoň po čtyřech hodinách spánku.
@lednova17 NO právě, že včera a dnes jsem měla ten bělavý hlen, a le jiné příznaky nemám. Minulý měsíc mě možná trochu bolelo v podbříšku jako když má přijít MS, ale teď ne. Jo to se mě neptej. To se ptej tady zkušenějších ![]()
@lednova17 oni se dívají jestli nějaký folikul zraje - zvětšuje se. Případně těsně po ovulaci někdy najdou prázdnej prasklej obal, ale to už spíš s hodně dobrým utz.
Ahoj holky nám asi den po ovu nebo více dni a hrozne me boli prsa
bolest je hrozna