Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1248
8.2.17 08:55

@Missma doufejme že jo :palec: a zatím se poctivě snazit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.2.17 09:05

@Veverka61 To říkám doma partnerovi taky, že se musíme snažit nejlépe obden. Ale on je dost často dost unavený z práce a pak už se mu nic nechce. Takže je to pak samé přemlouvání a to už se pak nechce ani mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
8.2.17 09:12

@Missma je to pech co? :mrgreen: člověk by řekl, že ob den to nebude žádný problém a on je :D máme to stejně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.2.17 09:30

@lednova17 To jsem ráda, že v tom nejsme jediná. Měla jsem pocit, že pro to neděláme maximum, a le někdy to prostě nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.2.17 09:31

A ještě jsem se chtěla zeptat. Doktorka mi doporučila užívat Inofolic. Máte s ním někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
8.2.17 09:32

@Missma ale je to zvláštní, asi stárneme :D před osmi lety by to teda problém rozhodně nebyl :D ALe nechci to tlačit přes koleno zatím, takže respektuji, že se mu nechce, je unavený atd no :) vždyt já jsem někdy taky :) říkám si, že pokud to má vyjít, tak to výjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.2.17 09:38

@lednova17 A jak dlouho se snažíte? My 8 měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
8.2.17 09:40

@Missma já beru fertipronu, což je to samé jako inofolic jen levnější… no a jediné co zatím sleduji je, že mám více plodného hlenu a hezky podle něj poznávám ovu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
8.2.17 09:42

@Missma na začátku ledna jsem ještě byla na gyn na preventivku a schválení, že můžem :) ale ten lednový cyklus už jsme v podstatě nestihli, takže to počítám spíš až teď od února s tím, že ovu jsem ASI měla kolem 2.2.17, ale to jen dle výpočtu v kalendáři, nijak jinak to zatím neměřím ;) Takže úúúúplnou chviličku, ale já nejsem moc trpělivá :D. I když zatím si udržuju celkem pozitivní mysl ;). A kolik vám je jestli se smím ptát? A už máte nějaké mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.2.17 09:57

@lednova17 Mimčo by to bylo první. Mě je 29 a přítelovi je 27. Někdy si říkám, že už je mi hodně a proto to jde tak špatně :) Ale pak mě to zase přejde. První měsíce snažení jsem taky brala, tak nějak v pohodě, ale teď od Vánoc vždykcy když tp nevýjde tak jsem z toho smutná a řeším, kde je chyba. Ale to je většinou jen při MS, pak jsem zase celý měsíc v poho :D A kolik je vám? Jeslti to není tajné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
8.2.17 10:13

@Missma Mě je čerstvě 26 a příteli 36…takže já snad stará teda nejsem no a u přítele uvidíme :D utěšuju se tím, že je sportovně založený a jinak zdravý, tak snad tady žádný problém nebude. Myslím, že 29 není moc, ale je fakt, že člověk pak už řeší každý detail. Jako já si v tuto chvíli upřímně neumím vůbec představit, že třeba jako v létě ještě nebudu těhotná. Jsem prostě plánovací typ, takže tato nejistota a nemožnost to tak úplně ovlivnit mě na tom dost štve :D. Hlavně když jsem už asi před měsícem vysadila kafe, ted už si dám tak jedno, max dvě týdně a prvních 14dní jsem měla hrozný absťák :D. A dle tebe je by u vás mělo být vše OK? Ovulace probíhá, všechno je jakoby standardní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
8.2.17 10:19

@Hanka_S_V Ja cvicim hodne a uplne me to vzdy demotivuje, kdyz vim, co vse jsem pres den spraskala :roll: Za dva tydny musim byt zase schlank na ples, tak uz si rikam, at je tu mrcha a muzu jet znova.. Od pristiho cyklu zacnu merit teplotu, jdu objednavat teplomer, musi byt nejaky special nebo mas obyc digital? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.2.17 10:35

@mishule9 ja mam obyc digital, ale daji se koupit i primo na BT.

Holky s tim sexem je to u nas stejny. Nevim kdo vymyslel to, ze zensky nechteji a vymlouvaj se na bolest hlavy :D u nas se furt na neco vymlouva chlap :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
8.2.17 10:41

@Hanka_S_V upřímně bych to chtěla někdy zažít:-D stačí když doma projdu v tričku bez podprsenky a muž už to bere jako náznak:-D on by mohl pořád, což já teda nedávám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.2.17 11:09

@Snilek88 to u nas bylo jen ze zacatku :D me vyhovuje to obden, kdyz je pauza vic dni, jsem nesva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí