Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Missma o mě to naštěstí vědí jen asi tři lidi, takže mám docela klid, ale někdy bolí i ty nevinné hlášky… to víš svatba se pro mnohé automaticky rovná dítě…
@Snilek88 Nás se všichni ptají, protože jsme spolu už dýl, začali jsem spolu loni bydlet a já už mám dávno roky na dítě, tak taky proto.
Já si teda naopak myslím, že je lepší jít s pravdou ven, prostě rict, že to nejde, když se někdo zeptá. Není to nic divného, lidi aspoň ví. Žel si myslím, že těmto otázkám se žena navyhne, zvlášť když už věk tomu nahrává. Dneska je to běžné, že se nedaří, myslím si, že není se za co stydět… Vyhýbání se tomu tématu naopak bude vzbuzovat spekulace okolí a otázky. ![]()
@Veronika.Berta aha, tak to jo. Jo tu proveru jsem si taky myslela že ne, ale zahlídla jsem jí tu práv u někoho. já beru ten duphaston, ten můžu pak brát celý první trimestr.
@Missma ono prvních pár měsíců třeba de se na to nesoustředit, ale jak čas přibívá je to už těžší no.
@Veverka61 jojo už jsme se s CARem smířili, ikdyž teda manžel se ještě pořádně nevyjádřil, ale myslím že už není na co čekat.
@Snilek88 já se ani nepřihlásila na podzim s malým na půlrok trvající cvičení dětí, protože jsem počítala s tím že s clostilem otěhotním ![]()
@RenKa33 Všichni kdo se mě na to ptají, tak jim to narovinu řeknu. Ale když je potkám po měsíci a oni se mě ptají zase znova, tak je to docela nepříjemný.
@AnneeM Tak budu držet pěsti
ja mam dneska 9DPO nebo 8DPO delala jsem si test a nejsilnejsi byl 27 dopoledne A 28 uz slabl..ale carky nebyly stejne silne no tak nevim…uvidime, kazdopadne nevim proc me uz 14 pred ms boli podbrisek tak podivne vzdycky to dost zaboli jako bych uz ms mela dostat a pak zas nic a to same i prsa..driv mi to delalo treba 4dny pred ms ale ted je to hrozne dlouho…nevim jestli to nemuze byt jeste temi hormony po spontánním potratu?.. ![]()
@Hanka_S_V tak to jo…já Teda porad pevně doufám, že k tomu u nás (ani u vás ) nakonec nedojde, ale na druhou stranu je super že tu tahle možnost taky je…
A už jsem četla dost příběhů kde ženy otěhotněly spontánně poté, co se objednaly do CARu ![]()
Caute holky, ja jsem dnes uz 8dpo, zitra letim do lekarny na testy, tak uvidime. Chci jeste chvili pockat, i kdyz ted mam dobu pms a vubec nemám chutě jako vždy tyden pred ms
Tak snad se uz zadarilo ![]()
@AnneeM super tak se dockas a budes vedet
ja muzu udelat test nejdriv v sobotu ![]()
Ono je to nekdy na palici kazdy se vas pta tak co kdy bude mimco a kdyz jim reknete ze vam to nejde odpoved to me mrzi a takhle porad dokola nebo malo se snazite musite na to dupat vic ono se to povede a kdyz ne tak jine reseni tohle znam z vlastni zkusenosti… pouceni pro me nikomu radsi nic nerikat.
@Drimuska souhlasím.. nesnáším Ty lítostivé pohledy:-) naštěstí jsem v kolektivu, kdy většina v mém věku ještě o otěhotnění ani nepřemýšlí, takže je to o kousek jednodušší
@Hanka_S_V Cauky Hani, jak ovu testy, uz sili? U me ms stale nikde, vcera jen male zaspibeni a uz nic, tak aspon jsem uklidnena, ze jsme asi ovu opravdu prosvihli, pristi mesic se ctyrdenni pauze musime vyvarovat ![]()
@AnneeM @Vicky1 Holky kdy má teda význam fakt udělat test? Jaká je pravděpodobnost, že se dvě čárky ukáží dřív než v den vynechané MS?
@lednova17 Co ja tak sleduji uz rok diskuze, holkam se nejcasteji prvni dusik ukaze 10-11dpo, v 80% uz 12dpo neco maji, ale ne vzdy je to silne.. Ja bych testovala max 2-3 dny pred MS ![]()