Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
7.2.17 09:16

Ahojky holky :) Zatím jsem vaší diskuzi jen sledovala, ale teď mám dotaz. Snažíme se s přítelem od listopadu o první mimčo a zatím nic. Dneska jsem byla u doktora na kontrole a napsal mi Gynprodyl na srovnání cyklu (mám dlouhé cykly), máte s ním zkušenosti? Otěhotněl po něm někdo z vašeho okolí? Děkuji za případné odpovědi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
7.2.17 09:55

@l.ufinka90 Cavec, ja beru treti cyklus utrogestan, je to naprosto to same, dokonce mam doma baleni gynprodylu, protoze mel utrogestan vypadek, no a tehu nejsem.. Ted pujdu na gynekologii co dal, tak uvidim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.2.17 09:58
@mishule9 píše:
@l.ufinka90 Cavec, ja beru treti cyklus utrogestan, je to naprosto to same, dokonce mam doma baleni gynprodylu, protoze mel utrogestan vypadek, no a tehu nejsem.. Ted pujdu na gynekologii co dal, tak uvidim..
:) Takže asi na to spoléhat nebudu ;) Tak snad se aspoň srovnám a budu mít cyklus kratší než teď těch 44 dní :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
7.2.17 10:14

@l.ufinka90 Nevim jak gynprodyl, ale na internetu najdes kupu diskuzi a odbornych clanku, ze pokud zacnes brat utrogestan driv nez je ovulace, ovu vlastne zablokuje.. Mne doktorka nejdrive rekla od 15dc, tak ji rikam, ze kdyz mam ovu 17dc, zda ho nemam brat az po ovu, ona ze teda ano, ale pokud bych se sama nezajimala, sance na otehotneni mininalni.. Tezko ale rici, zda treba po par cyklech nezacne ovu chodit drive a cyklus funguje jak ma, ja naopak od dob brani utrogestanu mam ovu cim dal dele a cyklus bez nej se mi protahla i lutealni faze :zed: Ale nechci te zrazovat, dr.by mel nejlepe vedet co dela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
7.2.17 10:18

U me pulka spoluzacek uz deti ma me je 28 mela jsem mit ve 22 ale nevyslo to a ted kdyz se s manzou snazime tak nam to nejde jinak mi zjistili endometriozu tak sem byla na operaci a ted se snazime tak snad to brzo vyjde ale ty otazky me nici miminko si prejeme akorat se to nepovedlo zatim tak uvidime co bude ale kdyz se me kazdej pta tak sem z toho na nervy a trapi ne to sem z toho cela rozhozena hlavu plnou myslenek co kdyz se to nepovede mi asi brzo hrabne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
7.2.17 10:30

@Drimuska mě je téměř 29, ale pracuji na vysoké škole a tady to většina holek bere jinak… nejdříve kariéra a pak někdy možná dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
7.2.17 11:28

@l.ufinka90 souhlasim s @mishule9 vsechny tyhle typy hormonu startuji druhou fazy cyklu a tim hojakoby kdyz je potreba, takze kdyz mas ovulaci normalne dlouho, tak k ni nestaci dojit. Ale muzes zkusit nejdriv je brat par mesicu normalne, treba se ovulace sama soupne a pak kdyztak pripadne zkusit cekat a brat je az po ovu. Ja kdybych je brala podle doktorky tak taky ovulaci nikdy nemam :(
@mishule9 nesili :zed: Carka pekna ale furt stejna :( uz jsem se objednala za 14 dni na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.2.17 11:34

@mishule9 Mě teď řekl doktor, že od 17 DC začít brát, tak uvidím. Zatím to nějak nechce vést do extrémů, snažíme se krátce, zařizujeme bydlení atd., takže tomu dám čas a uvidím :) ale děkuji za reakci, na net sem koukala, našla sem, že právě to berou holky i na udržení těhotenství (v začátku). Já už radši studie na léky ani nehledám, od té doby, co sem našla na lék, který mi měl zlepšit imunitu, takovou recenzi, že sem ho radši vysadila a nechala si dát jen vitamínovou injekci :) Jinak sem se dneska bála, že mě pan doktor vyhodí s tím, že tři měsíce jsou málo na snažení, ale sám začal, jestli se už snažíme atd. takže má palec nahoru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
7.2.17 11:34

@Hanka_S_V tak to jsem zvedava, co ti ta kruta doktorka, co ti ani foliky nechce zmerit, rekne :zed: Tak to pujdem nejak stejne, chtela bych jit na gyndu nejak 16, 17dc, tak cekam na mrchu at se muzu podle toho objednat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
7.2.17 12:17

@lednova17 tenkrat jsem testovala 9 dpo a ukazal se duch a citlivost testu byla 10 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
7.2.17 12:22

@Vicky1 ty blááho tak to je pořádně brzo teda :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
7.2.17 12:24

@l.ufinka90 jo on když je moc dlouhý cyklus tak to doktoři většinou řeší dřív, ale podrobnější vyšetření dělají často až po tom roce snažení. Tak když se snažíte chvíli tak je ber jak máš a pokud náhodou nezaberou můžeš to začít za pár měsíců zkoumat víc :) držím palce :palec:
@mishule9 no neřekne asi nic, já si řeknu o žádanku do CARu, s tím ona problém nemá. Docela by bylo fajn, kdyby do té doby byla ovulace, aby se mohla kouknout jestli ten folikul tentokrát prasknul. Věřím že ten utz mi pro kontrolu po tak dlouhé době udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
7.2.17 12:29

:mavam: Člověk tu dva dny není a takových příspěvků :lol: Ale nějak jsem to přelouskala. Jen se tu trošku ztrácim v těch co nemají žádný obrázek :think: Mě ted po hodně dlouhé době asi nevyšel úplně ovu.test pozitivní, v pátek byla čárka nejsilnější, ale furt to nebylo ono, ale když jsem měla ve čt folikul 20mm na pravé straně, tak k ovu dojít asi muselo. A v neděli ráno mě na té pravé straně jakoby pálilo. Takže jsme se snažili pátek a neděle večer. A rozhodli jsme se, že od příštího cyklu zkusíme 3× inseminaci a pak se uvidí jak dál, když to nevyjde. Manžel řekl, že už ho to nebaví a mě vlastně taky ne, ted u tý IUI aspon využijeme toho, že mám prošťouchnuté vejcovody. Takže ve čt nás čeká konzultace o tom v Gennetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
7.2.17 12:32

@lednova17 je to focene pres pc ale koukej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
7.2.17 12:40

@Vicky1 tohle přece není žádný duch ne? :D to je pěkně pozitivní test teda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí