Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
5.2.17 19:36

Ahoj snazilky snazime se zhruba rok. Pres peti lety jsem samovolne potratila v sestem tydnu. Ted posledni dva tydny jsem utahana. Asi tyden me bolely bradavky nesnesla jsem.ani tricko na sobe. Ale uz to polevilo. Jsem. plactiva a takova porad podrazdena. Myslite ze bych mohla byt tehotna. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
5.2.17 21:13

@Marta1991 priznaky jsou nadejne, ale spolehlivy ukazatel to neni. Udelej test a uvidis. Drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.17 21:51

Snažení

Já to budu řešit v dubnu s gynekoložkou, tak uvidíme co mi poradí. Co by jste mi poradily, doporučily, vy zkušenější, prosím Vás?
Děkuji
Petra Chrástecká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.17 07:48

SEZNÁMENÍ

Ráda bych se seznámila se snažilkou z Prahy 11,15,22(Jižní Město, Háje, Chodov, Petrovice, Horní a Dolní Měcholupy, Štěrboholy, Dubeč, Hostivař, Uhříněves),
Děkuji a Těším se na seznámení,
S pozdravem
Petra Chrástecká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
6.2.17 07:56

@Sestřička01 jestli už se snažíte rok, tak ti udělá hormonální profil a chlapa pošle na spermiogram. Cykly máš pravidelné? Víš jestli ovuluješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
6.2.17 07:58

Tak holky já už si o víkendu dělala naděje, že bude ovulace - zhoršily se trochu bolesti břicha a vyskákaly mi beďary, ale zatím zase nic :( už budu 30 DC, tak je vidět že prášky zase vůbec nezabraly :( V úterý už se objednám za 14 na gyndu, už mi nebaví furt čekat :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.17 07:58

@Hanka_S_V My se teprve začneme snažit, řešíme bydlení. Jsme na úplném začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
6.2.17 07:59

A dneska zase bílo… já už nemůžu:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
6.2.17 08:10

@Sestřička01 aha, tak to jo. to to ještě doktorka nebude chtít řešit. takhle ze začátku je lepší na to moc nemyslet a podrobnostmi se zabývat až když se nebude dařit delší dobu, ale věřím že se zadaří brzy, držím palce :palec: Jediný co je, tak můžeš začít brát kyselinu listovou, ta se doporučuje brát až tři měsíce před otěhotněním jako prevence vývojových vad ;)
@Snilek88 to je mi líto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
6.2.17 08:14

@Hanka_S_V no mám žádanku na hormonální profil, tak třeba se to pak pohne… já ani nevím jestli si nepřeji, aby na nějaký problém přišli, alespoň by se to dalo řešit… takhle je to fakt takové únavné a navíc kolem mě všechny těhotní do dvou měsíců:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
6.2.17 08:19

@Snilek88 přesně tak jsem to brala, že by bylo i fajn kdyby na něco přišli, v dnešní době už se dá vyřešit skoro vše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
6.2.17 08:20

@Hanka_S_V Přesně tak:-) nejvíc se bojím, že je tolik možností co mi může být, že na to ani nepřídou… já jsem i většinu času docela v klidu, jen vždycky kolem termínu MS mě to prostě sebere:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
6.2.17 08:21

@Hanka_S_V určitě zajdi, to je fakt pitomý :( a třeba čínskou medicínu jsi zkoušela?
Kamarádka měla s otěhotněním problém (vůbec nemenstruovala) a tohle jí pomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
6.2.17 08:33

@Veverka61 čínskou ne, tou se tady v okolí asi ani nikdo nezabívá. já zkoušela všemožné přírodní a nemělo to žádný účinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
6.2.17 09:19

Holky jsem plačtivá celý víkend.. Je to hrůza, občas si prijdu ze ani nevim proč… Ty jo to neznám :) no tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí