Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2495
2.2.17 11:36

@mimis86 tak ze bych po 21 mesicich zase najela na cyklus :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.2.17 11:47

@Vicky1 vypadá to tak ;)!!! Co ti k tomu pomohlo?? Nebo samo se to upravilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
2.2.17 11:47

Vypadá to že se ti cyklus zase rozjíždí :D řekla bych že ovulace bude ;) Mě se rozjel necelý rok od porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
2.2.17 12:36

@halaskova.pavla myslím ovu prave a menses mívám většinou po 30dnech. Dneska zkusím první ovu test. Jsem zvědavá. Mám koupeny i grepy údajně to je dobrý před ovu zobat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
2.2.17 13:48

@mimis86 malymu sem zacala davat kasi na veceri, tak od ty doby si myslim, ze to zacalo, ze sice kojim, ale jak je najezeny, tak si nevěe tolik.. ale nevim uvidime :nevim: @tp2015 ja si dala na prasknuti folikulu ananas cely cerstvy :lol: ted nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
2.2.17 14:06

@Vicky1 tak super taky dobrý ananas miluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
2.2.17 14:20

Holky tak dnes jsem začala s ovu testy a jsem 11dc dam foto. V noci bylo tuleni a zítra bude další. Je lepší ob den ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
2.2.17 14:51

@tp2015 ahoj, pekne :) nekdo tvrdi ob den nekdo každý, ale většinou se dočteš ob den, ale i co doktor to názor. Tak pěkné snažení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
2.2.17 15:00

@mimis86 :D Přitom vím, že je to ještě brzy, nu což, ms očekávám až 11-13.2., tak mám ještě času dost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
2.2.17 15:40

@LuHr drzim palce :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.2.17 15:45

@Hanka_S_V To se nedivim, já jsem taková, že musim vědět všechno nejlépe hned. Tak snad ho nějak zpracuješ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.2.17 15:54

@mimis86 Ahojky :mavam: My máme tady ve městě jediný CAR a to právě Gennet, takže jsme s mojí gyn ani neřešily, že bych si měla vybírat a rovnou mi dala doporučení tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.2.17 16:04

Tak dnes jsem byla na ultrazvukovém vyšetření průchodnosti vejcovodů hyfosy a dopadlo to celkem dobře. Průchozí prý jsou, jen v jednom místě na obou stranách ta tekutina neprotékala úplně hladce, ale jakoby trhaně, ale dr říkal, že se to tam právě ted tou tekutinou prošťouchne a bude větší šance na úspěch a že to není takovej nález, aby mě musel posílat na laparku. I když víte jak, na laparce by se zas dalo zjistit více, třeba endometrioza atd., ale nechce se mi nechat do sebe řezat :nevim: Jinak hodně jsem tu četla, jak to bolí a mě to zabolelo asi na sekundu, jak tam strkal tu hadičku, ale jinak to nebolelo vůbec, jen jsem potom trochu krvácela. Dr mě chválil, že jsem přišla těsně před ovulací, takže už měl pootevřený čípek a méně práce a mam tam krásnej folikul 20mm, takže se prý máme hned začít snažit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
2.2.17 16:26

@Rielka nu uvidíme zda se podaří pijí ještě ten čaj kontryhel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
2.2.17 16:32

Ahoj holky mohu se k vám přidat? :) Snažíme se s přítelem přes rok, v listopadu 2016 jsem prodělala laparo. kde mi vzali levý vejcovod, ale vaječníky a pravý vejcovod ok. Již máme za sebou návštěvu Caru a výsledky Spermiogram, hormo. profil, štítná žláza atd. vše je v pořádku, jen mi moc nerostou folikuly, tak mi na tento cyklus nasadili Clostilbegyt 3-5 den 1-0-1. Tak věřím že se nám všem brzo zadaří :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí