Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
3.2.17 10:28

@Katie9 jerab je prave jen ten jerab. Jeste je taky na podobnem principu drmek, ale ten je pekne hnusnej :D uvidim, zkzsim jeste ten gynex a pak na bylinky uz prdim.
@Nysmo ja bych asi brala jen jedny bylinky, gynex ma v sobe taky kontryhel, premira bylinek muze taky uskodit. Zkus prohledat diskuze, urcite neco na gynex a kontryhelem spolu najdes.
Jesti muzu dat tip, tak misto inofolicu zkus priste koupit Fertipronu - slozeni skoro stejne a cena o hodne lepsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
3.2.17 10:28

@AnneeM ahoj no já jsem naposledy byla jen asi týden před ms hrozně unavená jinak nic, a těhotná jsem byla, bohužel to nedopadlo, teďka mi teda není vůbec nic zatím :think: tak uvidíme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
3.2.17 10:31

@Hanka_S_V Ahoj je v něčem fertiprona lepší než femibion?:) Beru totiž femibion 1 ať mám nějaké vitamínky :mrgreen: nevím, možná je to placebo, ale mám lepší pocit, předtím jsem brala pět měsíců listovku a stejně to nedopadlo, tak jsem si řekla že zkusím ten femibion.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
3.2.17 10:37

@Lavendeeer z toho co vím tak femibion je jen listovka.. zato fertiprona obsahuje i jiné vitamíny a hlavně inositol a ten pomáhá dozrávání vajíček… já teda preferuji fertipronu, femibion mám nedojedený v šupliku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
3.2.17 10:41

@Snilek88 noo je tam vit. ze skupiny B, C,D a jod, plus listovka a foláty, takže je naštěpená :) no prozatim mam koupeny ten, tak budu jíst ten :) minimálně mám po něm hezčí a pevnější nehty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
3.2.17 10:42

@Lavendeeer hele podle mě pokud máš cyklus OK, tak je to jedno:-) já chtěla tu fertipronu kvůli tomu inositolu, protože ho právě na dozrávání vajíček dost chválí:-) ale třeba je teda už i v tom femibionu:-) mají tam ty béčka vypsaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
3.2.17 10:52

@Snilek88 B1,2,6,12 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.2.17 10:53

Já jsem brala dlouho Femibion a pak jsem právě kvůli inositolu přešla na Fertipronu a Femibion si schovávám až na těhotenství, doufám, že se mi do tý doby nezkazí :roll: Jinak kontryhel jsem zkoušela, ale nebavil mě a nic jsem na sobě za změny nepozorovala. Pak jsem přešla na gynex a ten mi srovnal cyklus přesně na 28 a vyhovuje mi, že jsem díky němu víc v klidu, na psychiku je u mě dobrej. Pak mi přišlo, že už za všechno dávám moc peněz a vykašlala se na něj, ale po pár měsících jsem se k němu stejně vrátila. Potom jsem ještě dlouho pila mladý ječmen a brala chlorellu, ale když jsem zjistila, že mám zvýšenou imunitu, což je pro otěhotnění problém, tak jsem s tim přestala, protože tim jsem jí právě ještě víc podporovala, ted jí potřebuju naopak snížit a budu muset brát kortikoidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
3.2.17 10:56

@Lavendeeer inositol je B8:-) ale jak říkám pokud máš OK cykly a ovuluješ, tak je to podle mě jedno:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
3.2.17 10:57

@Hanka_S_V Děkuji moc :kytka: a v tom Fertipronu je štěpená kyselina listová? :think: Pokud je složení stejné a cena lepší tak je to skvělé :palec: Já už to kupuji více jak půl roku + příteli folandrol a je to každý měsíc cca 1 tis. :zed: No tak já raději zkusím nejprve čaj kontryhel a pak když tak příští měsíc gynex kapky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
3.2.17 10:57

@Mona13 to je právě ono:-/ já si myslím, že tomu otěhotnění někdy, tak moc chceme pomoci, až tím někdy škodíme:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
3.2.17 11:02

@Snilek88 aha dík za info :) ok, no cykly mám pravidelné právě celou dobu, ovuluju taky i podle bolestí i ovulačních testů, tak uvidíme :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
3.2.17 11:05

@Lavendeeer ale jako to jsou všechno jen moje domněnky:-) tak budu držet palce ať Vám to co nejdříve vyjde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
3.2.17 11:53

@Nysmo jojo je tam nastepena :)
Jinak o Fertiprone uz podaly vycerpavajici info ted holky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
3.2.17 12:37