Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DrKiki No to je dobře, netřeba s ní zbytečně ztrácet čas, že
. Tak za pár dní šup šup ![]()
@lednova17 přesně
a co ty jakpa si na tom? Já se sem nedostala pár dní… Tak moc nevím co je nového… Jsem jen na telefonu ![]()
@Hanka_S_V mě třeba ten gynex cyklus ještě zhoršil:-/ což jsem ani nevěřila, že de, protože ho mám katastrofální… už nejdu do ničeho jiného než do vitamínu a vše ostatní až po konzultaci s doktorem, ale zase je pravda, že spoustě holek pomohl:-)
@Snilek88 já už jsem ho brala před prvním otěhotněním a myslím že na mě asi moc účinek neměl, ale ani neuškodil. no mě zase cyklus zhoršil kontryhel, ten si taky hodně holek chválí, je to záhada
Budu to střídat jeden měsíc investuju do gynexu druhý do Fertiprony ![]()
@DrKiki No tak já mám /nebo podle kalendáře bych měla mít cca polovinu cyklu. Takže chlap už je znaven, včera prohlásil, že je o teda dřina dělat ty děti, tak jsem mu dala na dnešek volno
. No a MS by měla přijít kolem 16.2. takže se necháme překvapit
. Ale příjde mi to nekonečné, asi 10× denně čumím do menstruačního kalendáře ![]()
@Hanka_S_V já to úplně nezkoumala, ale v gynexu je kontryhel taky ne?:-) No já piju fertipronu, protože se utěšuji tím, že tam jsou dominantně Béčkové vitamíny a těma se nejde předávkovat, nanejvýš je tělo vyloučí:-)
@Hanka_S_V Než si koupíš gynex, tak koukni na složení Jeřáb ptačí, je to levnější varianta a působí podle mé zkušenosti stejně. Od Serafinu = značka, mi přijde ten Jeřáb sladsi ale jinak to plní to samé co ten z lékárny ![]()
@Snilek88 jo je tam, ale v kombinaci s jinými bylinami, samotného ho tam tolik není.
Trnovník akát, mochna husí, všedobr horní, kakost smrdutý, jestřabina lékařská, fenykl obecný, svízel syřišťový, chaluha bublinatá, lékořice lysá, měsíček lékařský, jetel luční, hluchavka bílá, kontryhel obecný, brusnice borůvka, krvavec toten.
Dále obsahuje éterické oleje (např. mátový, anýzový a řebříčkový) a informace z rostlin, olejů a nerostů (např. malachitu, fluoritu a granátu).
No já mám po béčkových vitamínech hlavně větší chuť k jídlu ![]()
@Katie9 ten má ale v sobě jen ten jeřáb ptačí ne? a co jsem četla tak by měl působit podobně jako právě kontryhel. Uvidím, zkusím ten gynex, ten má tich bylin o hodně víc, ale jeřáb mám taky na seznamu ![]()
@Hanka_S_V nevím co v sobě má ale cyklus mi srovnal lépe než ten gynex a jestli si pamatujes, tak po gynexu me palila zaha, takže ten Jeřáb je pro me lepší tak jako tak ![]()
@Hanka_S_V tak to jo:-) já právě zkoušela jak kontryhel, tak pak gynex a obojí mi spíš ublížilo než pomohlo, tak jsem nad bylinkami zlomila hůl:-)
Já mám chuť k jídlu pořád, béčka nebéčka:-)
Ahoj holky
muzu k Vam?
Poprve jsme se zasnazili v Lednu a nic…tak ted zkusime i v unoru a uvidime
S prvnim otehotnenim jsem problem nemela, spis problem s donosenim, ale vse dopadlo dobre nakonec a mam 5 ti leteho syna.
Nu a ted se snazime o sourozence
![]()
Ahoj holky, tak jsem dneska 1 DC a chtěla jsem poprosit o radu. 3 DC začínám s clostilbegytem, nyní beru inofolic. Ale chtěla bych začít s čajem kontryhelem a gynexem. Mohu je společně kombinovat? Bohužel mi v minulosti nenarostla moc velká sliznice a prý clostilbegyt ji ještě snižuje
tak aby byla šance na uchycení
Děkuji za rady
![]()
@fergi157 No je to děs, ta psychika, já jsem si to myslela už loni, že jsem, nicméně to byla jen nějaká porucha
, taky se na to snažím nemyslet, když jsem měla naposledy týden zpodění a měla pozitivní test, byla jsem tak ráda, a za dva dny to stejně skončilo a odešlo s ms…tak nevím, do kdy mám tentokrát s tím testem čekat
nevím jestli to déle jak týden vydržím ![]()