Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já mám většinou krátký cyklus ale je pravda že to mám někdy i dýl. Ale dr mi na to nic nedal.HA už neberu rok.
A to špinění u mě není běžné mám to prvně tak mě to tak nějak zaskočilo.
Zdravím všechny:) jsem tu nová a taktéž se snažíme všemožně zatím užívám jen přípravky na upravení cyklu. Už 2× jsem byla zklamaná i když už to vypadalo že se zadarilo tak opak byl pravdou a sla jsem na vyvolávačku. Tak snad bude ten rok 2017 pro nás všechny zdařilejší než rok minulý:)
@lednova17 ahoj tak děkuji mooc. Máme dva chlapecky a chceme ještě jedno poslední
@halaskova.pavla ahoj já měla menses od 23.1. Do 27.1. Prave tak nevím zda zítra zkusit test.
@tp2015 ahoj ted nevim jaky test myslis
jestli myslis TT tak na ten je podle me brzo pokud jsi mela MS normální a ne treba jen zaspineni… ale jestli mluvis o ovu tak zalezi jak dlouhy mas cyklus…
@Snilek88
@Hanka_S_V
mám takové podezření, že to bylo z chlapské solidarity
můj doktor se docela dobře zná s mým přítelem, přítel pro něj něco dělal a doktor mi řekl něco ve smyslu zatím ho nebudeme trápit. Tak si to tak myslím. Až tam půjdu v pátek, tak se ho na to ještě zeptám. Uklidnil mne ale tím, že je náběh na ovulaci a že všechno vypadá předpisově…
Ahoj holky u nás je to skoro už rok a stále se nedaří teď čekám zda mi přijde MS nebo že by konečně ne…nicméně 13.2jsem objednaná na prohlídku se vsim všudy zda není něco u mě špatně tak snad se nám postesti ![]()
@Katharina55 koukam ze je nas tu plno co se „snazime“ dlouhou dobu, tak doufam ze letos bude babyboom ![]()
Musí být babyboom, když jsem šla od doktora, tak jsem si říkala, že musím věřit tomu, že letos to opravdu vyjde! A přeju to nám všem. Nicméně, ještě k tomu jak často se snažit, probíraly jsme to tu o pár stránek dříve…prý v době ovulace klidně každý den, naopak na mne doktor koukal jako na blázna, že na to nevlítneme každý den
tak to tentokrát zkusíme ![]()
Ahoj holky
, ráda bych se k vám přidala. Jsem tu nová, ale snažíme se už od června 2015. Nyní už docházíme do Gennetu a máme za sebou několik vyšetření, kde nám našli několik problémů a doporučují IUI, ale zatim se nám do toho moc nechce a rádi bysme se ještě chvilku snažili přirozeně. Moc vám přeju, aby se zadařilo, snad bude tento rok pro nás všechny šťastný ![]()
@manti tak to pak nechápu co je se mnou
pac my teda vážně skoro každý den
@Mona13 ahoj, my nejspis taky vyrazime do Caru. Clostil nezabral a moje gyndarka uz vic delat nemuzenechce. Jen mi stve ze to mame pres hodinu cesty ![]()
@Hanka_S_V Tak ono je fakt, že gyn má jen omezené možnosti, ale u CAR je zas problém, že jsou to dost obchodníci. Ale aspon pak víš v čem je problém, teda pokud ti udělají všechna vyšetření, já si třeba musela vydupat imunologii, dr mi řekla, že je to podle ní zbytečný a nakonec se ukázalo, že máme já i manžel problém právě v ní. Zítra tam jdu ještě na ultrazvukové vyšetření vejcovodů, tak jsem zvědavá. No hodina cesty je dost, ale když nic jiného nezbývá
A kam byste museli jezdit?
@Mona13 do Plzně. On je spíš problém, že jsem ještě na rodičovský a i to dojíždění spolkne dost peněz
nehledě na to že budem muset zajistit hlídání malýho, nebo holt budu muset jezdit sama. Sice řídím ráda, ale na velký města nejsem zvyklá ![]()
@Hanka_S_V Tak to úplně chápu, ono si najít čas a vše zařídit je někdy problém, u nás to je zas to, že i když máme CAR u nás ve městě, tak manžel pracuje v zahraničí a nikdy neví moc dopředu, kdy bude přesně doma a v car mají docela dlouhou čekací dobu. Ale chlap je sebou potřeba na některá vyšetření. Jinak s tím řízením jsem na tom úplně stejně ![]()