Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Při ovulaci se nikdy nestalo, abych spinila ci krvacela, proto jsem to zde dávala. Když jsme ještě nechtěli, stačily neplodné dny.. ten horní prouzek je právě z pondělí, to byl nejsilnější, pak uz to slablo… no nevím.. bt jsem si párkrát měřila, ale pri mém trismennem provozu.. :/
@Snilek88 já si to myslím taky, naposled když jsem delala ovu testy byl pritel mimo cr, taky to pak slablo.. no nevím nevím. ![]()
@AnneeM @Snilek88 jo slábne, já jsem nekoukala na popisky
tak to byl pozitivní nejspíš ještě předtím.
@Hanka_S_V to si mě trošku uklidnila, já tu mám fakt někdy pocit, že jsem úplně slepá:-D
@AnneeM podle mě má to měření smysl i tak… nebudeš sice vědět přesný den ovu, ale budeš vědět že proběhla:-) já třeba neměřím denně, ale jednou za čas a prostě vidím, že teplota je dole (ovu nebyla), nebo nahoře (ovu byla):-)
@Hanka_S_V no snad, každopádně všem děkuji, s tebou jsem se teda shodla, uvidíme jak to bude probíhat, nemůžu vlitnout za dr a at me bere krev, minulý měsíc se divil jak jsem netrpělivě koukala na ten pocitac tam. A bylo z toho prd.
@AnneeM podle mě je to fakt super:-) mě to strašně uklidnilo, ale já mám hodně nepravidelné cykly, takže to je zase jiná:-)
@Snilek88 no uvidíme, slepá nejsi, dyť to by poznalo aji dítě, jen tomu nějak pořád nerozumím. Pokud byl nejsilnější treba v so, my na to vleteli rano v neděli.. a ty mrsky snad vydrží i 5 dnů.. každopádně musím dát vědět ![]()
@AnneeM já nemyslela vyloženě tady:-) ale dost často u některých fotek jsem fakt marná:-) no pokud by byl pozitivní v sobotu, tak neděle by byla úplně ideální:-) budu držet palce:-)
@mimis86 ahoj u mě zatím bilo:D ale jsem 9DPO takze do. soboty daleko
@wewerka111 to je pravda!!! 9.den je ještě brzo…ale upřímně - taky bych navydržela a zkoušela to!!!
..zítra tam snad už něco bude vidět!!! ![]()
Ahoj děvčata, hlásím taky bílo jak padly sníh, mrcha by mela prijit okolo pondelka…
@Sylko jůů, to je za dlouho..5,6 dní…a který den jsi po OVU??
@AnneeM pokud byl pozitivní v sobotu, tak je to v neděli akorát, ovulace je většinou až den po pozitivním testu ![]()
@Snilek88 já co jsem na mateřský, tak si někdy přijdu úplně vygumovaná, teď se zase pro změnu syn rozhodl vstávat v pět ráno, tak doufám že to je jen na pár dní, protože na to bych si asi nezvykla ![]()
Jo a teploměr jsem teda taky vytáhla, ikdyž se v noci syn budí, tak je to takové naprd, tak neměřím v přesnou hodinu, ale prostě po delší době spánku. Před prvním otěhotněním jsem ale taky měsíc měřila a teploty prostě ovulaci neukázaly, ikdyž byla, tak snad nebudu měřit zas zbytečně.