Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lednova17 teď v pátek…
trochu mě mrzí, že se mi právě špatně poznávají ty PMS přínaky, když je mám už tři měsíce různé ( po kyretáži). A teď už ani nemám doma test, asi to budu muset vzít přes lékárnu, ach ta netrpělivost… ![]()
@Sylko ještě máš času…Kdo ví v jaké diskuzi budeš příští měsíc ![]()
@Atriplexik Ahojky to určitě ano ale touha po miminku je silnější navíc jsem našla človíčka co má názor takový : „raději ted než postýlku nikdy nestavět“ a to je pro mě důležité je mu 25 má práci a bydlíme spolu ![]()
@Mončiči21 my se každý den tulili a šup na druhý měsíc to vypadá že už si dělá pohodlí v bříšku 5DPO je ještě brzy to je vajíčko teprve na cestě k tomu se uhnízdit
Já třeba vůbec nešpinila jak se říká že v polovině cyklu se objevuje u hnízdění tak u mě nic ![]()
Zkus o týden později to už množný bude mě ten úplně první dušák vyšel 7 dní od ovulace
držím ti palečky at se brzy zadaří
a ohledně dnešní kontroli tak prý tam je náznak váčku ale zatím nejde vidět takže další kontrola v pondělí 6.2 prý už by mělo být i srdíčko tak uvidíme
![]()
@Sylko ty jo. a ja si říkám že mi hrabe že chci uz zitra testovat 9DPO neboť mé predsevzeti že budu testit v den MS asi zas bere za své
@tp2015 ahoj, ja jsem s ovu testama taky teprve na začátku… mě ovu vychazela podle kalendáře na 28.1 tak jsemm ten den začala a testovala ještě 29. i 30 a byla jsem z toho zmatena, ze mi vychazi pozitivni kazdy den, naštěstí jsou tady holky super a vždycky se najde nekdo kdo poradi
já budu testovat ještě dnes jestli nastane změna ![]()
@Mončiči21 ja myslim i ve spaní
a tento týden mam noční takže jsem ještě víc precitlivela a snazim se to vydrzet ale porad se mi zda, ze uz tam neco bude a to mozna i z minule ovu, protoze ms co jsem pak mela spis nebyla, jen spineni…ale test byl negativní
a teď mám další ovu a testnout chci az 11.2 ![]()
@Mončiči21 nápodobně
![]()
Hlavně ať si to snažení užijeme a moc se s tím nestresujeme, že? ![]()
@halaskova.pavla doufám!
Jinak dnes mi konečně dorazil kontryhelový čaj co jsem si objednala na internetu, tak začínám pít
Četla jsem na webu samou chválu, ale i tak by mě zajímalo jestli s ním máte holky někdo osobní zkušenosti?
Ja mam furt takove vselijake pocity. Porad me popichuje v brise a nevim co si o tom myslet, snad ne mrcha
jinak k tem tehu testum, nekde jsem taky cetla, ze se testy stale ukazovaly negativni a to uz holky byly treba v 8. tydnu a vice. Takze je to taky asi hodne individualni. Myslim, ze nejlepsi by bylo, kdyby se to neresilo… ale znate to ![]()
@wewerka111 ja vim, jsem prastena a navic jeste kdyz vim, ze jsme se do ovu fakt netrefilo
ja jsem netrpeliva obecně, takze tohle je pro me takove peklicko ![]()
@Mončiči21 Jj každému to ukazuje jinak, ale vim, ze u prvního tehu to bylo v den ocekavane menstruace a jasne naprosto. A predtim ani nevim, zda jsem testy delala nebo ne, uz je to dlouho, ale pamatuji si, ze me pekne bolelo v podbřišku a asi dva dny jsem spinila, ale uz fakt nevim, zda to bylo okolo očekávané mrchy nebo ne
@Sylko My se snazime o prvni, takze pro me je kazde pichnuti novinka…
Samozrejme jsem dnes prilitla z prace a chtelo se mi desne curat… tak jsem se podivala na test a zavrtela jsem hlavou a sla na wc. Samozrejme jsem to otocila a co jsem neudelala
jsem nenapravitelna, nedockava a desne netrpeliva ![]()