Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@halaskova.pavla hoď foto ;ú aby byly pozitivní musí být ta čárka silnější nebo stejná jako ta kontrolní. klidně je můžeš mít pozitivní víc dní, já je mám pozitivní taky tři dny, znamená to že ti ta hladina LH stoupá pomalu, jen se podle toho blbě odhaduje přesný den ovulace, ale aspoň přibližně ti to pomůže
já ji podle bolestí většionu mívám druhý den od prvního pozitivního testu, ale jistě to nevím.
@Hanka_S_V takže dávám foto
ja mám právě bolesti už druhý den, spíš večer…
@halaskova.pavla jo ty jsou krasny, trochu to vypada ze porad jeste tmavnou - ovulace vetsinou pride az po poklesu. Uvidis zitra jestli uz zacnou slabnout, radsi to jeste tak dva dny jistete
Ja si pamatuju na nase prvni snazeni - jsem muzi nadsene psala ze mam konecne pozitivni ovu test ze na to skocime a on mel taky radost, ale mel zrovna nocni, tak byl utahanej, takze kdyz jsem mu to pak psala treti den po sobe, uz moc radost nemel
![]()
Ahojky holčiny tak se k vám taky přidám jestli mohu ![]()
Trochu vám přiblížím můj příběh..
Je mi 23 a v listopadu 2015 sem byla na operaci kvůli endometrióze a sebrali mi půlku pravého vaječníku. Obrečela sem to jako malá. Doktoři doporučili založit rodinu do roka neboť se to rádo vrací. Tehdejší přítel (5.let spolu) a bylo mu 36 mě nedokázal pochopit a stále tvrdil že „on“ ještě není připraven a tak nějak mě nedokázal pochopit v jaké situaci jsem v Květnu 2016 jsme se začali snažit tedy myslela jsem si to ale z 3× do měsíce a ještě aby z toho nic nebylo sem se dověděla že před tím se raději udělal rukou… neupřímnost a asi 3 pauza z jeho strany že neví zda mě miluje, zda sem zrovna já ta co semnou chce rodinu a než se rozhodne o návratu tak že doufá že to mezitím dostanu tak sem si řekla DOST! Potřebovala sem k sobě někoho o koho bych se mohla opřít no a takový princ se našel jsme spolu 2.měsíce
už jednu princezničku roční a půl má a ted to vypadá že bude mít dětičky dvě
zítra jdu na gyndu poslední je z 29.1 - 1 den MS která nedorazila a zítra před kontrolou dělám ještě jeden
tak držte palečky
![]()
@Hanka_S_V tak to jsi me uklidnila, takze jeste to teda pojistime a uvidim co mi tam mabehne zitra ![]()
@Sylko tak to mi mluvíš z duše, s tím, jak jsi měla děti brzy a teď to kolem rodí. Dcera má 12, syn 10 a taky jsem je měla brzy. Teď mé vrstevnice mají teprve první a tak mi začal hlodat červík v hlavě. Jinak já teď nemám na testy ani náladu, 5 den má syn horečky, teď má 40
od dneška antibiotika, snad zaberou. Nepije, nejí. (Ne)Dostat to mám v pátek. Holky, ty dětské nemoci, to tak zmáhá…
Jsem už zvědavá na testovací víkend, to tu bude vzrůšo ![]()
@britney-007 tak držím palecky at to dobre dopadne
pak dej urcite vedet ![]()
@britney-007 no,zajimavy pribeh, jen teda byt tehu po dvoumesicni znamosti mi prijde dost brzo.
@RenKa33 tak at je mu brzy lip. Syn mel chripku minuly tyden, tak moc dobre vim jak to muze byt narocne ![]()
@britney-007 No tak to je krásný test, gratuluji. At se vse podaří
@RenKa33 Radi to všude, syn taky byl cely minuly tyden doma, nastydly jak blázen…tak to mas ted jine starosti, at je brzy v pořádku hlavne…
@Hanka_S_V Tak taky musi ti chlapi nekdy přinést nejakou oběť ze ![]()
@britney-007 kraaasa
Tak at jde vse, tak jak ma a vse je v poradku
Jinak vcera jsem to nevydrzela a testovala, hrozne moc moc brzy, ale to bych nebyla ja zeee
Samozrejme nic. Akorat jsem to vcera tak jako pocitala a predtim jsem se asi sekla, ja totiz na mereni BT prdim. Furt mam nizkou okolo 36,2 ale podle vseho a vsech priznaku OVU probihala. Netusim, cim to muze byt
a mela bych byt 5DPO, jeste ze jsme se tulili i v tuhle dobu
no uvidime…
@Hanka_S_V Muzu zkusit koupit jinej… ale zkousela jsem merit i pres den a teplota normalni 36,8-9…
Napadlo me, jestli to neni kvuli tomu syndromu PCO
ale nechci propadat panice. Zatim to beru tak, ze kazda nemuze mit stejnou teplotu a ze to je individualni. 17. Unora jdu na gyndu, tak to na ni vsechno vybalim ![]()
@Mončiči21 ono je jedno v jaké výši máš tu teplotu ale po ovulaci by měl být teplotní vzestup jinak ovulka není takže si to radši ověř u dr nebo ovu testama ať se nesnazite zbytečně a taky možná ze jsi to měla zrivna ten cyklus co jsi merila a ostatni uz jsou ok no však uvidíš