Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mončiči21 jestli si myslíš že to bude časem jiné tak nebude, poprvé jak podesáté
![]()
@wewerka111 to jsou teda pozitivní vyhlídky pro nás pro všechny tady ![]()
@Deathstars jasně pojď mezi nás
nějaké základní info sem hoď ![]()
Tak holky, hlásím ze dneska odpo jsem zaspinila, takze bud by to mohla byt známka toho, ze se to povedlo nebo výtok nebo se rozjede mrcha (ale ta by mela byt az tak za šest dni) ![]()
@Mončiči21 No a delala jsi test nebo ne? Ja mam čerstvou várku tri krabicek
Ahoj holky
Dneska mám 31DC a začala jsem spiňit (hnědý výtok)
Tak buď se to rozjede v MS nebo by to snad podle diskusí mohlo být uhnizdovani..,ale moc v to nevěřím. Každopadně pokud se to nerozjede tak ráno zkusím další tt. Nikdy jsem takový výtok neměla a není nijak silný. Stalo se to už někomu? ![]()
@Sylko no tak snad by to mohlo byt ono
na ms je to podle me brzy, takze udelej test a dej vedet ![]()
@wewerka111 No me se nejak nechce věřit, že by to napoprvé vyšlo ze tri nechráněných milování a jeste mimo ovu
@fergi157 Zrovna pred chvilkou jsem mela na kalhotkach světle hnědé spineni, na toaletaku nic a navic menzes mi začíná rovnou červenou, nikdy spinenim…takze bud výtok nebo nidace…
@halaskova.pavla Dneska rano jsem delala a nic, ale mam zásobu, takze asi zitra rano zase udělám a budu podávat info devcata
@Veverka61 ahoj, já mám s kontryhelem jen nejlepší zkušenost
díky němu a Nosifolu jsem si nastartovala cyklus, ovulaci a rostla mi po něm krásně sliznice a dočkala jsem se po 3 letech i miminka ![]()