Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1596
1.2.17 09:55

@mimis86 Nevim presne, ale hadam podle dnu bolesti vaječníku tak 10 DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
1.2.17 09:55

@Hanka_S_V jojo mě taky doktorka říkala, že to, že teploty nestoupnou nutně nemusí znamenat, že ovu není:-) ale že když stoupnou, tak je to stoprocentní:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
1.2.17 10:03

@Sylko jéé, tak snad zítra!!! :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
1.2.17 10:13
@Deathstars píše:
Tak me spis zajima holky co se treba snazite rok, co vam pak doktor povedel, doporucil?

Ahoj, udělal hormonální obraz. Vyšla mi vysoká hodnota hormonů. Nasadil troje léky, každý měsíc ultrazvuk a jsme objednaný na genetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
1.2.17 11:31

@mimis86 Jj jeste je cas, tak uvidim o vikendu, kdyz tam nebude nic ani o vikendu, tak pojedeme druhe kolo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.2.17 11:37

No já se teď testovala zas s Ovu testem a je neg., takze asi fakt byl pozitivni v pátek nebo v sobotu a prosvihla jsem tu nejsilnější čáru. Vzhledem k tomu, že mám neschopenku, furt kuju na netu a dokonce i mamina mi volala. Krev je pořád :/ :nevim: s takovejma zilkama jakoby. Mít vychazky letim pro test z krve… at mám v neděli jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
1.2.17 11:55

@AnneeM já teď zjistila že taky špiním, ale u mě skoro určitě ještě nebyla ani ovulace, tak nevím co to má zase znamenat. Ovulační krvácení to není, protože test zatim moc nesílí a mě vždy sílí hodně pomalu, ale pak je dlouho pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.2.17 12:06

@Hanka_S_V no ovulacni krvácení.. to ani neznám. A zas aby se ty všelijaké virozy atd objevovaly takhle je taky blbost. Dneska první den, uvidíme zítra. Já mám jakoby normální ms, blbost :D my ženské to máme složité :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.2.17 12:27

Ahooj :mavam: Tak ráno jsem testovala a samozřejmě že bílo.. :? Ráno opět slabý nahnědlý výtok. Tak zkusím test zase za 2 dny pokud mrcha nedorazí. Jinak mám 31DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
1.2.17 12:33

mereni BT

Joo, holky, je to dilema…ja kdyz jsem prvni mesic merila vzdy ve stejnou hodinu, vysla mi krivka ukazkova…
ale druhy mesic jsem mela chripku, horecku, takze to litalo…ale do aplikace na fertility friend se tohle vsechno zohlednuje, takze i pres to mi ovulaci (v kombinaci s pozitivnim testem) vypocitali…
no a tenhle mesic se nejak budim, horsi spanek (asi uz mi to snazeni leze na mozek) a kdyz jsem dnes rano zmerila v 5:25 36.3, o hodinu pozdeji 36.4 a nakonec v 8:00 36.5… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hruza, co mam jako zapsat…byl to experiment (merit vickrat, abych videla co teplota dela) a uz ho delat nebudu…zmerim jednou hned jak se probudim, at to bude v jakoukoli hodinu, a dost :cert:
kazdopadne myslim, ze jedna namerena teplota je fuk, hlavni je ten trend, ze do ovu jsou teploty VETSINOU pod carou a po ni nad…
a to mi zatim vsechny grafy ukazujou hezky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.2.17 12:57

@fergi157 jako to uz máš opozdenou? No snad budou dvě čáry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.2.17 12:59

Tak ja se vrátila od Dr. Ovulace je na příchodu, mam pry ukázkový folikul i sliznici v norme. V patek mam jít znovu aby se vidělo zda praskl. Někdy 22. DC mi nabere krev a pak ještě asi 3. DC. na hormonální profil. Nicméně pritele na spermiogram poslat nechce, zda se mu to pry předčasný. Mé teda po roce snažení ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
1.2.17 13:04

@fergi157 a kdy jsi to měla dostat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
1.2.17 13:21

@manti to se divím, možná že ho tam pošle a podle toho jak dopadnou tvoje vyšetření. U nás ho tam vlastně poslala až když moje výsledky nebyly ok a napsala mi hormony, tak abych je nebrala zbytečně.
@fergi157 to je mi líto, tak třeba se ještě nerozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
1.2.17 13:35

@manti tak mě to říkali obráceně:-) že nejdřív otestují manžela a pak až mě.. protože u něho je to jednodušší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí