Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
30.1.17 06:49

@Sylko premyslela jsem o zmene, ale zase na druhou stranu mi pred clostilem udelala profil a muze poslala na spermiogram, nekteri doktori neudelaji ani to :( jinak ji tu vsichni chvali jako nejlepsi u nas, tak nevim jestli ma cenu ted prechazet, to jsem mela jedine udelat uz driv, ted uz by nas stejne nejspis poslali do Caru vsude, pac vic nez clostil obyc gynekologove nemuzou napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
30.1.17 07:10

Dobré pondělní ráno, dámy, tak jak u vás? Komu začíná tento týden jaké období? Bude někdo testovat? A co DrKiki? Dostavila se MS nebo pořáááád nic nevíme? 8o :)
U mě od včera takový ten ovu hlen (jestli je to teda 8DC možné) - nevím jak se tomu nadává, takže jsme od včerejška zahájili stanovenou frekvenci :D. Strategie je, cíl je znám, tak to by v tom byl čert, aby to neklaplo :D.

Držím všem moc palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
30.1.17 07:16

Dobré ránko děvčata :mavam: Tak dneska 29DC bolest v podbřišku a citlivá prsa…Tak jsem si řekla že to teda dneska testnu.Test samozřejmě sněhově bílý :? Takže buď je ještě brzo a hcg se ještě neuvolnilo a nebo mám PMS jako blázen :nevim: Tak asi zkusím později pokud mrcha nedorazí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
30.1.17 07:17

@lednova17 dobré ráno já pořád nic ještě jsem to nedostala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
30.1.17 07:41

@fergi157 trpělivost!!! A hlavně pozitivně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
30.1.17 07:42

@fergi157 trpělivost!!! Hlavně klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
30.1.17 07:42

@fergi157 trpělivost!!! Hlavně klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
30.1.17 07:47

Omlouvám se za duplikované příspěvky, menší chyba s připojením :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
30.1.17 07:47

@lednovka17 Díky.Teď už jen čekat jak se to vyvrbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
30.1.17 08:03

@DrKiki Tak to je spíš lepší varianta ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
30.1.17 08:38

Zdravim, je jsem dnes 9DC a od vcera se snazime. Jen teda nevim tu frekvenci, obden nebo denne?? Co je lepsi?? Dneska taky zacnu testovat ovutestama, mam jich deset. Ale poboliva me v krku, tak se bojim, aby z toho zase nebylo nejake nachlazeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
30.1.17 08:40

@Pajulka90 Není zač :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3254
30.1.17 08:42

:potlesk: tak pokud dobre počítám tak už jsme čtyři co očekávají zázraky koncem týdne :D tož uvidíme děvčata :P ja příznaky zatím žádné ale ani nemám náladu sledovat neboť take bojujeme s virozama naštěstí malej jen ryma a kašel bez teploty a ja od včera taky rýma :roll: vlastně jednu zmenu mam nejak vice jim vzdycky snidam jeden rohlik nebo jeden chleba s kavou a mam dost a ted dojim a mam pocit ze jsem jještě nesnidala a včera na obed jsem zbouchla tri knedliky (dva u me byvaji strop) a jako ještě by aj vešlo ale praveepodobne mam jen roztazeny žaludek 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
30.1.17 08:43

@Atriplexik on ti nikdo neřekne co je v tvém případě lepší, ale obden by mělo stačit, zase aby jste se nestrhli :lol: my pak kolem ovulace už jedem většinou každý den, protože u muže se musí využít že není hotovej, nikdy nevím jak na tom bude další dny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
30.1.17 08:45

@Atriplexik Tak to jsme na tom na chlup stejně :) jsem taky 9DC a od včera jsme na to vlítli :). Četla jsem, že obden je lepší ;), ale zkušenosti z praxe nemám :)
Jak dlouho se snažíte? A už máte doma nějakého prcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí