Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
29.1.17 15:45

@PAJanicka no u prvního jsem díky nim otěhotněla, tak si říkám že to za to stálo. Teď cvičím i si hlídám jídlo, doufala jsem že bych i něco zhubla, ale nejspíš díky hormonům to nejde, ale aspoň že nepřibírám. Teď to vypadá že mi bohužel nezabraly, tenhle cyklus je poslední šance s clostilem, ale moc tomu už nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
29.1.17 15:46

@Hanka_S_V No vickrat behem dne to nehrozí, mame doma uz puberťáka, takze musime vzdy počkat na opravdu tvrdý spanek :D je jak kelisova a ma uši vsude :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
29.1.17 15:51

Ja mam taky asi tyden do očekávané MS, tak to bude za par dni testovací šílenství. Dneska mam od rána takovy divný tlak v podbřišku, jako prvni den mrchy, těsně nad stydkou kosti a občas me tam píchne, ale jen lehce a uz od ovulace cítím střídavě vaječníky…ale taky si to muzu pekne namlouvat nebo mit zánět mocaku :mrgreen:, tak nevim :( to čekání je dlouhe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
29.1.17 16:24
@Hanka_S_V píše:
@Sylko vetsinou pisou obden ze je optimalni pro dozravani spermii, ale my se taky kolem ovulace vetsinou snazime kazdy den, abych mela jistotu ze spermie vydrzi :D ikdyz normalne by meli vydrzet i nekolik dni. Ale vickrat za den uz neni dobry, to uz pak nestaci poradne dozrat. Ikdyz pri normalnim spermiogramu z tich milionu vzdy nejaka schopna musi byt :)
@lenkazeml na co je dostinex?

dostinex mám na zvýšenou hladinu prolaktinu v krvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
29.1.17 16:27

Děvčata tak to mě pěkně strašíte s tím přibíráním. Doufám, že to nebude tak hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
29.1.17 17:20

@mimis86 v breznu uz budu ocekavat vysledky snad :D :D a snazite se o prvni miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
29.1.17 17:22

@Hanka_S_V Jj ty hormony jsou svinstvo :( ja pribrala uz kdyz jsem prestala brat antiko, ted s proverou…tak uvidime co jeste prijde :D, a co se deje kdyz to nejde ani s Clostikem, nevis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
29.1.17 17:26
@PAJanicka píše:
@Hanka_S_V Jj ty hormony jsou svinstvo :( ja pribrala uz kdyz jsem prestala brat antiko, ted s proverou…tak uvidime co jeste prijde :D, a co se deje kdyz to nejde ani s Clostikem, nevis?

Jéé to ti neřeknu. Já ho začnu brát až teď po ms.Ale co jsem četla od jiných holek tak píšou, že se jim to s Clostikem povedlo téměř hned. Zítra beru první prášek provery. Měla jsi nějaký nežádoucí účinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
29.1.17 17:29

@lenkazeml Jen tech 5 kg nahore, jinak asi nic…mozna se mi zhorsilo akne, ktere mi vyrasilo po vysazeni HA :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
29.1.17 17:30
@PAJanicka píše:
@lenkazeml Jen tech 5 kg nahore, jinak asi nic…mozna se mi zhorsilo akne, ktere mi vyrasilo po vysazeni HA :think:

tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
29.1.17 17:30

@PAJanicka no moje doktorka už se tím nechce podrobněji zabývat, buď mi napíše zase clostík, nebo až budeme chtít, dá nám žádanku do CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
29.1.17 18:22

@Hanka_S_V Ach jo, a jak dlouho ho užíváš? A jak máte starý první dětátko? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
29.1.17 18:24

@Hanka_S_V Ach jo, a jak dlouho ho užíváš? A jak máte starý první dětátko? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
29.1.17 20:10

@PAJanicka teď čtvrtý měsíc (druhý dvojnásobnou dávku), synovy jsou dva roky, v listopadu musím do práce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
29.1.17 20:28

A @Hanka_S_V A chodíš na uz? Máš ovulku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí