Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PAJanicka a ultrazvukem tě teda sledovat nebude?? Já se taky trochu obávám mojí OVU..jestli teda je nebo není…dělám OVU testy, ale dálnice nemívám…tak ho budu asi taky poptávat…
@Hanka_S_V jj, četla jsem, že se může brát snad jen 6 cyklů dohromady…a ty jsi měla nějaké problémy s ním?
@mimis86 nene nebude
, ale prave treba po dvou cyklech o nej zkusim poprosit
jj ja taky myslela ze uz OVU nabehla ale bohuzel ne…klidne se zkus zeptat doktora, a cykly mas pravidelny?
@Hanka_S_V Ještě ne, furt čekám a uz mě to nebaví. Příští cyklus po opětovném neotehotneni(uz s tim pocitam) měním lékaře. ![]()
@PAJanicka jj, cykly jsou pravidelně po 30 až 31 dnech…ale na testech není OVU pozitivní, jak jsem viděla u jiných holek…tak bych to s tím clostilem taky možná zkusila…
@Katie9 kdy by jsi to neměla dostat??? A dr. ti nijak nepomáhá??
@mimis86 dekuju…jo, ja jeste vcera v noci procitala info o tom, ze bolesti podobne tem menstruacnim jsou i v tehotenstvi…do toho ty prsa a ucpany nos…
ted jsem rozhodnuta na vsechny „priznaky“ se vykaslat, a obrnit se trpelivosti - zadne testovani dokud se MS nezpozdi o vic nez 15 DPO ![]()
ale chci videt, jak mi to predsevzeti vydrzi ![]()
taky ti drzim palce na unorove snazeni ![]()
@Veverka61 první den mám taky různá předsevzetí…ale ten 10. den po OVU už pak stejně nikdy nevydržím…ale já jsem netrpělivá..hrozná jsem..
![]()
@Hanka_S_V rozlousknuto
mrcha jedna cervena
Snazim se hledat neco pozitivniho…
treba ze posledni 2 cykly jsem ovulovala a mela je presne 32 dni, u prvniho lutealni faze 13 u druheho 14…takze super, nemivala jsem to takhle pravidelny (aspon myslim, byla jsem v zaznamenavani data MS dost lajdak)
a pokles BT pred nebo v den MS taky jasne viditelny…
no co, pojedu treti kolo a aspon jsem rada, ze uz znam lip svoje telo ![]()
@mimis86 chapu, no prostě to musi vyjit
tak to jsem zvedava co ti řeknou na kontrole. Kdy tam přesně jdes?
@Rielka až 15. února… taky za dlouho…všechno je tak nějak za dlouho
![]()
@Veverka61 to mě mrzí ![]()
@Katie9 určitě ho změň jestli můžeš, když na tebe tenhle prdí.
@mimis86 to že nemáš pozitivní ovu testy neznamená že neovoluješ, jen se ti to nepovedlo třeba zachytit. Taky jsme měli v minulé skupině holku co na ní prostě ovu testy nefungovaly, ale dle BT ovulaci normálně měla. Jako vyloženě po tom clostilu problémy nemám, ale docela často mi různě bolí břicho, už se těším až ho na chvíli vysadím. Beru ho teď už čtrvtý měsíc a u prvního těhotenství tři, takže tich 6 měsíců už přesahuju a doktorka mi řekla, že mi ho klidně napíše znova, takže tich 6 měsíců asi není tak striktních, spíš to v příbaláku radši trochu víc hrotí. Já bych ho i brala dál, ale když mi doktorka ani neudělá utz jestli zabírá, tak už na něj kašlu, nechci ho brát zbytečně.
@Hanka_S_V jj, taky jsem četla nějaké diskuze, že někomu ty ovu testy nevycházely pozitivní, ale i přesto ovu podle ultrazvuků byly…uvidím, poradím se s dr…a zatím je jinak budu zkoušet dál ![]()