Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1761
27.1.17 11:24

@ivalinka děkuji ;) tak doufám že to tak opravdu bude když už s tím mám takový zmatky :think: a ženy jak se vlastně měří ta bt? Klasickým teploměrem digitálním můžu? I když o vyvolávacce bývá prý zvýšená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
27.1.17 11:32

@DrKiki můžeš i klasickým digitálem, ale teď to nemá cenu, jednorázové měření ti nic moc neřekne, před ms se většinou teplota drží a klesne až těsně kolem ms. Chce to měřit celý cyklus, abys pořádně věděla co a jak. Já bych taky chtěla měřit, manžel vstává hodně brzo tak by o tom ani nevěděl, že tak blázním :D ale syn spí horzně špatně, častokrát za noc se budí, já se pak většinou zajdu i vyčůrat a to hned dělá v měření bordel. U prvního snažení mi prozměnu bt ani ovulaci neukázala, ikdyž byla, ale měřila jsem jen jeden měsíc, tak jsem neměla víc zkušeností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
27.1.17 12:07

@Hanka_S_V tak myslím že se bez toho měření obejdou jako do teď raději.. bych z toho byla ještě víc vyblaznena :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
27.1.17 12:27

Damy poradte jak si amm ted pocitat cyklus? mela jsem to dostat v sobotu a dostala jsem to vcera.. takze dnes 2DC? Nebo mam brat jako 1DC sobotu? No mozna to nebudu brat nijak a nebudu nic pocitat a bude :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
27.1.17 12:33

@ivalinka já bych řekla že teď je to 2 dc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
27.1.17 12:38

@ivalinka taky bych řekla že ted 2DC ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
27.1.17 12:40

@lednova17 @DrKiki Diky holky… Snad zase nebudu cyklus 36dni :( nasadila jsem kontryhel a gynex, tak sand to trochu pomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
27.1.17 12:43

@ivalinka jsme teď všechny nějaký rozházeny co po tom novém roce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
27.1.17 13:18

Holky prosím vás asi znít jako blbec ale můžete mě hodit do obrazu co znamená to DC? :D díky moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
27.1.17 13:21

@Pajulka90 DC znamená DEN CYKLU, napr 27 DC, alebo 1 DC 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
27.1.17 14:05

@Pajulka90 DC den cyklu - 1. DC je 1. den menstruace. Pak tu jeste zahlidnes DPO, to jsou dny po ovulaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
27.1.17 14:42

@mimis86 No jsem na něj zvědavá, dle výpočtu bych ho měla začít brát 9. 2 celkem 5 dní jednu tabletu, v průběhu několika nastávajících dnů by měla byt OVU, tak se posnažíme :) OVU testy dělat nebudu, akorát bych se stresovala. Určitě podám hlášení o než. účincích i o žádoucích účincích :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
27.1.17 16:43

@Hanka_S_V děkuji takže já jsem 4DC :-) @Fikcia děkujiiii :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
27.1.17 17:00

pregnyl a snazeni

Ahojte holky,

prepacte, necitala som vysetky vase pribehy, je toho od zaciatku vela… po pol roku snazenia a zsitenie, ze asi nemam ovulaciu, mi dr nasadila Clostik 3-7 dc 2 tabl. dnes som bola u dr a foliky 23mm a 18mm..pichla mi pregnyl. Chcem sa opytat, aka je sanca, ze by z toho mohli byt dvojicky? Dr vravela, ze minimalna, kedze len jeden je maximalne dominantny…a druha moja otazka, kedy sa po pichnuti snazit? Dr je mila, zial, nie na vsetko ochotna odpovedat, tak radsej sa pytam aj tu, skusenejsich :)

Dakujem a vsetkym prajem skore //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
27.1.17 17:02

Zdravim po kratke odmlce. Bohuzel, mrcha dorazila :/ takze frcime dalsi kolo. Vcera jsem mela prvni odber na hormonalni profil.
Vas se chci zeptat. Nikdy jsem nebyla uspesna s ovu testy, carky slabe, nejasne. Ale tetka jsem narazila na clearblue, digitalni. Stoji ale 10ks 560kc :,( pointa je ale v tom, ze ukazi jen smajlika, tak si rikam, ze by mi odpadly nervy se zkoumanim te carky :mrgreen: mate s nimi zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí