Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mimis86 teď? Vůbec
psala jsem že jsem zmatená jak lesní včela
…
@lednova17 taky jsem pijišťovala ob den.
tak snad se vyplatilo. ![]()
@lednova17 @mimis86 tak když bych to počítala s tím minulým zpožděním… Tak bych měla být 8dpo teprve
já se picnu…Ale počítala jsem klasický 28 dní ciklus… S tím 39 denním to je těch 8 dpo ![]()
@mimis86 já nikdy nic nevěděla ani o nějakých plodných d ech kdy je ovu a tak
takže sem to nikdy neřešila… Tak jsem nevěděla jak to počítat… No a jestli to je teda správně…? Já už si nejsem jistá ničím
@RenKa33 myslím, že to je ta nejlepší cesta k vysněnému cíli ![]()
@lednova17 ja pokud to pujde, nastavim frekvenci od nedele obden, to budu 8DC a kolem 12DC nastavim frekvenci vyssi
Pojistim to ovu testy, jeste jich mam dost, premyslim i o mereni bazalni teploty, ale nikdy jsem nemerila, nemusela jsem ![]()
@mimis86 Nevim přesně, nikdy jsem si ovu nemerila, ale vzdy me bolí střídavě vajecnik v polovině cyklu, tak myslim, ze to bude ono
21.1 a 22.1 me fakt vaječníky bolely, čirý vodnatý výtok bez zápachu, tak to si myslim, ze mohla byt ovu…takze 5,6 dni po ovu me vychází…ale šance tomu nedavam, protoze pokud by to tak bylo, trefili jsme se moc brzy pred ovu a pak az den nebo dva po ovu a navic jsem desne nastydla
a taky zadne priznaky, jen me pobolivaji vaječníky, ale to je od nastydnuti
@Atriplexik Myslíš že ještě vyšší frekvence zvyšuje šance? Právě jsem někde četla, že obden by to mělo stačit…:o
@Sylko já kdysy četla, že cca od čtyř hodin odpoledne už semá počítat až další den. Ale jistě už to nevím. Myslím ale že ten jeden den nevadí, aˇse rozhodneš jakkoliv.
@lednova17 ono já to nasala blbě, luteální fáze začíná 12 - 16 před ms, ale určitě je lepší to pojistit i dýl, kdyby si patřila k tim opožděným, podle tvého plánu už to prostě nemůžete minout
. Pokud to manželovi nevadí, tak není problém udělat tulící období
nejspíš bude naopak rád ![]()
@DrKiki píše:
@lednova17 @mimis86 tak když bych to počítala s tím minulým zpožděním… Tak bych měla být 8dpo teprve![]()
já se picnu…Ale počítala jsem klasický 28 dní ciklus… S tím 39 denním to je těch 8 dpo
Tak kdyby to tak bylo, tak vcerejsi zaspineni bylo uhnizdovani.-) moc drzim palce.-)