Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
26.1.17 16:22

@ivalinka to je mi lito, ale aspon skoncila ta nejistota. Priste uz to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
26.1.17 16:27

@ivalinka achjooo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
26.1.17 16:31

No co uz…vam. drzim palce a ja se odhlasuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
26.1.17 16:50

@DrKiki me se tohle delo taky, porad o tyden zpozdeni… byla jsem u doktora a ten mi vysvetlil, ze mam anovulacni cykly a telo pak nevi kdy spustit ms posledni pred tehu jsem mela cyklus 58 dni!! Hruza, ale pote jsem mela clostylbegyt a zabral napoprve, tak se vyplatilo cekat. Ale tahlo se to od prosince… jindy to bylo celkem ok. Ale ovu jsem vibec nesledovala az pak co mi to rekl dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
26.1.17 17:44

Další snažilka

Ahoj děvčata, pokud mohu, ráda bych se k Vám přidala. Doma mám už 13ti letého puberťáka. Měli jsme ho s manžou hodně brzy a ne úplně plánovaně (stačilo jednou a bylo to :roll: ). Teď jsme se po někaletém rozmýšlení rozhodli, že bychom druhé mimi chtěli (byl to boj mezi určitým pohodlým, protože náš puberťáček je už velký a samostatný), ale teď jak to vše pročítám, tak se bojím, že už to jen tak nepůjde… HA jsem přestala brát už před několika lety, ale apíš proto, že jsem to nechtěla jíst…Tento měsíc jsem nyní 16DC a dvakrát jsme to prubli :lol:, ale úplně mimo požadované dny (den po menzes a den ci dva po ovulaci - tu poznámky, bolí mě vždy střídavě jeden vaječník), ale stejně si říkám co kdyby :-) A jelikož jsem lempl, tak ani nevim, jak dlouhý mám cyklus, tak teď si to asi už budu hlídat :-) Tak to jsem se rozepsala napoprvé :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
26.1.17 18:25

@Sylko držím palecky :kytka: :kytka: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
26.1.17 18:31

Tak ženy…Asi je to v pytli… Špinim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
26.1.17 18:48

@Vicky1 ja mam taky cykly bez prasku az 60 dnu, ale ovulaci mam a stejne nic :/ jsem zvedava jestli ted clostil zabere, uz mu davam posledni sanci.
@DrKiki chjo to je mi lito :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
26.1.17 18:55

@Martulka23 Děkuju, ale jsem hodně nastydlá, tak tomu moc šancí napoprvé nedávám ;-) Já jsem si tak při tom rozhodování říkala, že v budoucnu člověk může litovat toho, že druhé dítě neměl, ale nikdy nelituje toho, že má dítě :-) Tak za pár dní hodim výsledek, protože teď je ještě asi brzy, ale fakt jsem hrozně nachlazená :-( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
26.1.17 18:59

@DrKiki To mě mrzí, držela jsem tiše pěsti, když jsem diskusy četla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
26.1.17 19:16

@Sylko na to že mi ji v poledne pichla… To je nějaký fofr… Tak třeba jindy… Zatím se to nerozjelo…Jen jsem si všimla na WC hnedyho výtoku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
26.1.17 19:47

@DrKiki Tak co mám načtené zde v diskusích, tak výtok ještě nic neznamená, tak dokud se to nerozjede, tak šance je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
26.1.17 19:51

@Sylko no já jsem za poslední dobu z toho všeho tak zmatená… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
26.1.17 19:57

@DrKiki Tomu rozumím…a jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
26.1.17 20:05

@Sylko tak vyloženě jsme se nesnažili…Vysadila jsem hak a nechali tomu volný průběh… do minulého měsíce kdy jsem najednou koukám že ms už nějaký den nikde..Začala jsem testovat a prostě se těšit že by to teda mohlo vyjít… Nakonec se objevila po 11 dnech… A tak od té doby to spíš sleduji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí