Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mimis86 Jj taky si myslím…Dneska ráno jsem to vydržela
Holky mám asi hloupý dotaz, když jsem mrchu dostala 9.1 vecer, počítá se cyklus od 9 nebo az od 10?
@Hanka_S_V no jo, všechno je možné ![]()
Však se to dozvím, jen byt trpělivá ![]()
Já bych s testem klidně i počkala aspoň do soboty, ale dnes jsem doma sama tak jsem na to měla klid…
Je fakt že v minulém cyklu (1.měřený ) mi BT klesala od 12. DPO a 14.den jsem to dostala, zatímco teď se mi drží na tech 37 už 14.den
Ale to může mít tolik příčin
Četla jsem i ze někdy teplota klesne až během menstruace nebo po ní
třeba to může být každý cyklus jinak…s měřením 2.měsíc to opravdu ještě vypozorovane nemam ![]()
@Sylko
noo, já to asi vždycky počítám od toho dne, kdy to dostanu, bez ohledu na dopoledne nebo večer…tak bych to ( já osobně) počítala od 9.1…
![]()
Dobré ráno holky, mám za sebou nevyspanou noc, syn má horečky, tak toho moc nenaspal. Jinak já jsem 23DC, cca 8 PO, tak už se mi blíží testování. Bolí mě podbřišek, mám citlivější prsa. Tak uvidím. Holky, tak kdo bude nejdříve testovat?
@RenKa33 huráá, huráá, bude testování!!
…doufám, že horečky ustoupily a brouček bude zase brzo zdravý!!! ![]()
@mimis86 Dekuju tak to jsem hned dneska 19DC, mrchu očekávám tak 5.2…to se to vlece ![]()
Ahoj, vsechny zdravim, par dni jsem tu nebyla a najednou tolik prispevku… ja jsem teprve 6DC, takze nas za tyden ceka snazeni, taky se dneska objednam na gyndu a uvidim, co by mi treba jeste doktor poradil.
@Sylko taky se mi to strasne vlece, ale pocitam, ze zitra skonci MS aspon.
@mimis86 dneska bez páč jsem myslela že sem to dostala tak sem ráno vlitla na WC a nebrala ani vzorek
no a pak jsem zjistila že se nic nekoná.. ani kapka… Jen to včerejší jednou zašpinění…A do teď taky nic ještě…
@RenKa33 tak budu držet palečky, aby se povedlo…já pokud to víkendové špinění počítám jako MS, tak jsem teď 7 DC a protože nehodlám nic nechávat náhodě
tak od zítřka nastavuji frekvenci ob den sex
. A to hodlám udržet až zhruba do 20 DC
Takže testovat budu až za dlouho
ale víte co? vůbec mi to neva, aspon nemusím být nervózní jestli,,už jo" nebo,,ještě ne" ![]()
Všem co budou testovat ted někdy…držím moooc palce ![]()