Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mimis86 No to právě přesně nevím kdy byla OVU
Ale pojistili jsme to ob den s manžou ![]()
@RenKa33 @fergi157 Tak holky šup sem s testíkama, až budete mít, držím Vám palečky! Já musim jeste aspon týden vydržet, očekávaná MS je až 5. Nebo 6.2.
Tak jo holky, nic tam asi neuvidíte, ale dávám…Aspoň si vyzkouším přidat fotku, ještě jsem to nedělala. Jinak pro info, vrchní test čtvrtek, spodní dnes ráno…
Nehrotim to, beru to jako zábavu. Přece jen už mi doma dvě děti běhají… ![]()
@Sylko brzo a ještě k tomu odpoledne, to je škoda testu, ale chápu ![]()
@RenKa33 já vidím pididušika na tom horním, ale mám to jen na telefonu, takže v reálu to může být lépe viditelné! Jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet
u mě byly včera zasněžené bílé pláně a asi se to nezmění, žádné příznaky, nic ![]()
@wewerka111 jj máš pravdu, ale já jsem obecně hrozně netrpělivá, nejraději bych měla vše hned
ale polepším se a Vydržím- budu silná ![]()
@mimis86 tak at se to nekam pohne
tak dej vedet co zjistis. Tak uz mate neco za sebou a vite ze nic nebrání, tak to je pozitivní. no tak to jsme obe na zacatku
snad ten unor bude pozitivně naladen ![]()
Holky, ale tento měsíc jsem neskutečně zvědavá
Poprvé mě bolí v podbřišku a bradavky mám že bych na ně mohla věset kabáty
To se mi ještě nikdy nestalo..snad jsi ze mě moje tělo nedělá jen srandu.
@Sylko my budem asi čekat a testik spolu
ja taky příští sobotu ale jestli to vydržím to nezarucuji jelikož mam testik v šuplíku coz je vždycky problém
@Rielka vždycky jsem říkala, že radši 10× k zubaři, než 1× na gyndu..nikdy jsem tam nechodila úploně ráda..ale ted se opravdu těším!! A nejradši bych šla hned zítra
..doufám, že se to pohne…aspoň budem chytřejší, než jenom tápat…
..ty jsi ted který DC?
@fergi157 pondělí je tu cobydup!!!
Hooolka, to by mohlo být ONO!! ![]()