Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Týjo, tak to je mazec s váma…vydržet netestnout, když čtu vaše příspěvky
…
@manti naštěstí mám taky doma jen jeden test a do lekárny se mi nechce, tak to mě snad donutí to vydržet
![]()
@manti už teď mi to příjde nekonečné
jsem zvědavá…musím se o víkendu nějak zabavit
ale jako těhotně se teda necítím, takže myslím, že u mě prd ![]()
@lednova17 ja mám stejne pocity jako každý měsíc, cítím jen trochu vic prsa jinak nic. Ale na to už moc nekoukám, myslím že příznaky jsou téměř vždy shodne jako PMS a ze se podle toho neda usuzovat tehotenstvi…
taky už plánuju víkend aby nebyl cas na přemýšlení ![]()
@lednova17 já vůbec hlavně nevím kdy mám a nemám čekat ms ani ovu ![]()
@lucy_lucy1 řekla bych že holky před MS používají jakýkoliv 10kový test, tak je to asi jedno…z diskuzí jsem vyčetla spokojenost s nějakým testem z lékarny Dr. Max, ale já s ním zkušenost nemám
I tak to ale asi dřív jak 11dpo nemá vůbec význam a i v tuto dobu to může být klidně negativní a přitom můžeš být v tom…
@Hanka_S_V Ja ovulaci taky sleduju pomoci vypoctu+vsimam si pichani na vajecniku + testu par dni pred ocekavanou ovulaci, dokud neni pozitivni+ merenim teploty. Pouzivam aplikaci Fertility friend a jsem s ni fakt spokojena ![]()
Jinak co se tyce pipani teplomeru - manzel nevi, ze meris? Nebo by mu jen vadilo ze ho pipani budi? ![]()
@Sylko jojo, hlidame
i kdyby byla unava sebevetsi, ve vhodny den je potreba vytvorit prijemnou atmosferu
a ten zbytek mesice si uzivat podle nalady..tak to je moje strategie
@Lavendeeer drzim palce!
to je fakt trenink v sebekazni a trpelivosti, netestovat moc brzo…ja jsem si temer jista, ze se mi stalo totez, co tobe, pred par mesici…akorat jsem to nemela potvrzene (nepracuju v nemocnici), ale vsechno ostatni svedci tomu, ze se vajicko spatne uchytilo…
a cetla jsem, ze se to deje velmi casto a to i naprosto zdravym a mladym holkam - proto na serioznich webovkach radi netestovat prilis brzo…a vyhnout se tak pripadnemu zklamani a proste verit, ze se jen opozdila menstruace ![]()
@lucy_lucy1 @lednova17 a nebo muze byt naopak pozitivni, ale vajicko se spatne uchyti nebo ma nejakou vyvojovou vadu a odejde s opozdenou menstruaci ![]()
@lucy_lucy1 Od listopadu? Snad se nebudes zlobit, vim ze se to muze zdat nekonecne, ale objektivne je to fakt hodne kratka doba… ![]()
Tak my dnes byli domluvit v car IUI. Vzali mi ještě krev na kontrolu štítné žlázy, protože moje endokrinoložka je úplně neschopná a od zítra mám začít brát kortikoidy na snížení imunity. Trošku mě dr postrašila mimiděložním těhu, že se pak budu muset hodně hlídat, protože ty vejcovody nemám úplně průchozí. A ještě si prý budu muset píchnout den před IUI injekci do břicha, to teda nevim, jak to zvládnu s mojí fobií z jehel, ale asi si musim začít zvykat, jestli pak dojde na IVF, tak si toho užiju.
Tak dnes mi dorazila ms po laparaskopii ktera byla 18 ledna tak doufam ze uz ta dalsi neprijde
@Veverka61 manžel by si asi myslel že jsem se zbláznila, kdyby to viděl ![]()
@lucy_lucy1 my syna neplánovaně počali take hned prvni nebo druhy mesic po vysazeni antikoncepce…ale tak neni to pravidlo. Podle mne to muze byt způsobeno tim, ze po vysazeni antikoncepce žena muze ovulovat i víckrát behem měsíce z obou vaječníku - tělo je zblbnute, protoze do te doby melo ovu blokovanou
Ahoj holky dneska mám 14DC ve středu jdu k dr tak uvidíme co bude bezna ko