Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Test jsem nezkousela ja myslim že to bude prostě jen slabší ms. Zas úplně tak slabá není jako ze bych jen spinila nebo tak ale je slaba oproti tomu co mivam. Uvidím podle teploty po ms…pred ms mi klesla…kdyby nahodou byla podezrele vysoká oproti normalu tak samozrejme testnu. ![]()
@mishule9 mě chodí nejdřív třetí den po vysazení, někdy až čtvrtý.
@wewerka111 aha ty měříš, tak to jo, to by měla teplota ukázat co a jak. Tak držím palce do tohohle cyklu.
@lucy_lucy1 taky jsem na tom podobně, ale doufám, že se zadari
musíme tomu verit
ja je teda vysadila v prosinci a ted jsem po pulce cyklu, takže tak dlouho to fakt neni. Ale právě zname taky pripady, ze vetsina vysadila prasky a byla těhotná hned
a přítel se toho i bál, proto nechtěl dřív.
@Hanka_S_V Tak to mam jeste do zitra cas, stahla jsem fertility friend, dnes prijde postou bazalni teplomer a ovu testy wondfo, tak se nemohu dockat
Dnes 37DC, japak jsi na tom ty? Ty cykly se mi u me zdaji cim dal delsi ![]()
@mishule9 jo FF je nejlepší, já ho používám jen přes neT. Já jsem 32 DC a ještě nebyla ovulace, to už mě za chvíli s délkou cyklu doženeš ![]()
Uvidím jsem teď psychicky dost v pr… taťka mi vážně onemocněl, tak možná mi to s cyklem taky zahýbá, ikdyž tenhle měsíc už je mi to nějak jedno ![]()
@Hanka_S_V Ja doufam, ze i kdyby to byl anovulak, tak mi to ten utrogestan urychli i bez ovu.. Posledni den plodneho hlenu byl nedeli pred 12 dny a pak jsem to uz zazdila tim utrogestanem.. To vis, ze psychika ma strasny vliv, presne pred mesicem mi vazne onemocnel tvor nejblizsi (vim, ze to s tatinkem nejde srovnavat, ale me to strasne vzalo a stale bere) a take si myslim, ze je dost mozne, ze to mam z toho tak divne..
@mishule9 jo menstruaci vyvola i bez ovulace. Jen to treba bude o nejaky den dyl, nez kdyz mu pomaha prirozene telo.
Ahoj holky taky se k vam pridavam pokud muzu
snazime se uz 5 mesic a nic
3 mesic zobeme fertility blend pro pary. Ja jsem z nej nafoukla a pritelovi je po nem spatne
vcera jsem koupila gynex kapky tak zacnu uzivat 1 den menstruace pokud jsem to dobre pochopila
mela by prijit 19.2. Jinak piju kontryhelovy caj ![]()
Ahoj holky chci se zeptat, jestli některá máte špatnou zkušenost s kontryhelovým čajem…už po druhé v životě s emi stalo, že jsem měla takové křeče při prvním dni ms, opotila jsem se během minuty, zdřevěněly mi nohy bylo mi na omdlení, trvalo to asi hodinu, myslela jsem že bude po mě a pak mi došlo že i tehdy jak s emi to jednou už stalo i tentokrát jsem pila kontryhelový čaj prvních 14 dní cyklu…je to vůbec možné abych na to takovým způsobem reagovala? Cykly mám pravidelné na den, pila jsem to proto, že jsem potratila minulý měsíc spontánně, tak abych to zase srovnala jak to má být…takže teď jdu sypat kontryhel do WC ![]()
@Lavendeeer s kontryhelovym ne, ale kdysi jsem pila zeleny caj na podporu pri cvičení a bylo mi dost podobne, takze te uplne chapu a az po druhe nebo mozna po treti mi doslo z ceho to je
… Fuj jen kdyz so na to vzpomenu.
@Nicolicka 19.2. je za chvilku
..tak hlavně aby to už vyšlo!! ![]()
@Lavendeeer mozne to je, nejspis ti po nem az moc narostla sliznice a proto je horsi prubeh ms.zkus ho pit min.
@Nicolicka tak sr na FB vyprdnete, kdyz vam nedela dobre, jestli chce muz neco brat, staci Selzink (selen zinek). Kamosce treba FB spis rozhodil cyklus, je to individualni. Muzes zkusit brat neco s inositolem, treba Fertipronu. Pokud to chces vic zkoumat, muzes sledovat jestli mas ovulaci - ovu testy ci mereni BT.
@Hanka_S_V ovulaci sleduji. Koupila jsem si ovulacni test na sliny fertil control a krasne kapradinky. Ovulka mi sedi s kalendarem. @mimis86 nemusela by prijit
co jsem na sobe vypozorovala je ze sw mi zpevnili prsa a boli me leve prso ![]()