Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sylko Děkuji už druhý den me poboliváji prsa a mam v nich jakoby horečku tak uvidime
Zdravím už jsem tu dlouho nebyla a koukám úplně jsem ztratila nit. Ja jedu od začátku aktuálně 4DC. Ale mám teď mrchu takou slabší v podstatě jen dva dny byly nejak víc ale pak už to dakt nestoji za řeč ne ze by mi to vadilo ale nejsem na to zvykla většinou mivam vice dni silnou a tak doufam ze další měsíc uz nebude žádná ![]()
@wewerka111 a test si nezkousela? Nekdy zvlastni ms znamena tehotenstvi, ale nekdy je to proste jen zvlastni ms ![]()
Ahoj holky tak jsem tu mela asi 2roky odmlku no stalo se mnohe mam novy zivot jiz rok a pul a nova sance ze konecne chlap co o rodinu stoji ovsem mam zakazano to hrotit a pry az to prijde tak to prijde
![]()
Dneska jsem ani nestihla ovutest, cely den jsme lyzovali. vecer byla jen rychlovka, tak aspon neco.jsem 19dc a porad nevim, zda uz ovu byla, testy byly ted dva dny takove temer stejne dve carky, ale zadne bolesti a tak…ms ocekavam/neocekavam 19.2.
Jo a je mi 37 ![]()
Jinak novinka ted cekam ma to zpozdeni uz 3ti den nic, boli me uz 2tyden prsa a ne malo uvidime zda se podarilo test stale odkladam mam jit 16.2 k doktorovi tak jsem pevne rozhodnuta ze to vezmu najednou odbery tam i test a uvidim co mi rekne, moc se nesleduji a neprohlizim je to tak lepsi ![]()
@Sylko @lucy_lucy1 jo, taky jsem to četla, ale moje zkušenost je naprosto opačná…trvalo mi strašně dlouho, než jsem po vysazení vůbec začala menstruovat…udělaly se mi hrozne pignentove skvrny (proto jsem HA prestala brát ještě než jsem začala přemýšlet o těhu), cysta v prsu jako blázen a vubec…mam dojem ze u mě ty hormony akorát napachaly škody, že kterých se moje tělo pěkně dlouho vzpamatovává ![]()
@Hanka_S_V
tak to máme stejné
I když pití kontryhele už jsem neschovala, a aniž bych cokoli řekla, hned se dovtipil, na co ty „zázračný bylinky“ asi jsou ![]()
Ale nijak víc to nekomentoval, naopak mě potěšilo, že se následující dny očividně víc snažil
a to mi stačí, stresovat ho dalšími ženskými věcmi jako je sledování ovulace rozhodně nechci… ![]()
@lucy_lucy1 zkus se na to dívat z té lepší stránky - nevím jak ty, ale já například ani netušila, že nějaká kyselina listová se má brát už 3 měsíce před otěhotněním, aby se zabránilo těm vývojovým vadám u dozrávajícich vajíček
Takže i když já jsem taky začala v listopadu, vlastně jsem ráda, že to ty první 2 cykly nevyšlo
teď mam čím dál lepší pocit, že budu lip připravená - snažím se min stresovat, jíst hodně ovoce a tak…
@Hanka_S_V Cavec Hani, kolik dni po dobrani duphastonu ti chodi ms? Mne nikdy utrogestan ms nebrzdil, chodila mi pri dobirani poslednich prasku, ale ted jsem mela posledni v utery, utery streda brutal ms krece, tak rikam uz uz.. A ono stale prd.. Zrovna kdyz je clovek motivovan do dalsiho mesice ![]()
@Rorrys ahooj, tak to vypadá hodně nadějně!!
..až tě obdivuju, že jsi nezkusila test…
..a normálně to míváš pravidelně, bez zpoždění??
@Atriplexik Hlavně, že něco bylo!! Rychlovka nerychlovka..všecko se počítá
..a normálně jsi zvyklá na bolesti při ovu?? Snažíte se o první?
Ahoj holky, tak u mě zatím ms nedorazila, což je výborný, ale zatím má čas ještě 2 dny
… ale nevím proč mi od včera pobolívá v podbřišku a prsa mám citlivý jako blázen
… tak buď mrcha dorazí brzo nebo nevím ![]()