Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DrKiki Hm…jak jinak že :/. U mě se taky překvapení nekoná
Kašlu na to…nehodlám se tímto cyklem dále zabývat. Uzavírám ho s tím, že mě sice podbřišek bolí nevím z čeho, ale těhotná nejsem
a hurá na další
![]()
Objednáš se na tu gyndu? Kolik už máš to zpoždění?
@DrKiki jeee to mě mrzí ![]()
Ale zase je spoustu případů, kdy ženský byly tehu a test byl negativní 14 dni po termínu ms, tak uvidíš co na gynde ![]()
@lednova17 @Martulka23 jo chystám se tam zavolat… Mám celkem v pohodě doktora tak se tam ani nemusím bát ![]()
@lednova17 jo zatím je to jen třetí den… Ale spíš mě je divný že už ten minulý měsíc bylo 10 dní…
@DrKiki Tak budu držet zítra palce…
hlavně dej vědět
Jsem jako na trní ![]()
@lednova17 no to tom mi chvíli vyprávěj… Hlavně ať to není nic hroznyho…
@DrKiki @lednova17 to mě mrzí holky, já jsem ani předtím nechtěla psát že jsem jednou měla taky ducha po limitu a nic z toho nebylo:( ale vím že je tu diskuze o duchách po limitu a u docela hodně holek se ten duch polimitu znamenal těhotenství, tak škoda že to nebylo i u vás. Ale třeba byla jen pozdější ovulace a na test je ještě brzo ![]()
@Markisska plno lidí doporučuje sex obden, to jste krásně splnili
Jinak myslím že ani v den ovulace nemusí být pozdě, nikdo neví kdy přesně k ní dojde. Kamarádka byla na inseminaci a na utz jí řekli že k ovulaci už nejspíš během noci došlo, ale že to stejně zkusí a zadařilo se ![]()
Ahoj holky, tak ja to mela dostat v sobotu a nic. V pondeli vecer jsem zacala zrosku spinit, behem dne taky malinko… rano jsem zkusila test a po limitu maly duch… byva mi nevolno odpo a zavinaji me trochu bolet prsa, ale taky i bricho… tak jsem zvedava jestli se mrcha rozjede nebo ne… asi skocim dneska pro ten digital. Jeste je dost mozny, ze jsem.ovu mela az 22DC, kdyby to tak bylo, tak bych to mela dostat az zitra…no uz jsem z toho nasrana
@ivalinka on ten digitál má horší citlivost - zachytí až 25 jednotek, kdežto ty obyč testy 10. ikdyž už jsem tu četla případy, kdy něco ukázal dřív digitál. Spíš bych počkala a zítra udělala znova normální, jestli ten duch něco znamenal, tak už by se měl ukázat včas
ale záleží jak si na tom finančně, samozřejmě si klidně kup digitál, jestli chceš ![]()
Držím palce, aspoň u někoho přece ten duch po limitu musí něco znamenat ![]()
@Hanka_S_V vypadá to, že konec ledna je ve znamení duchů po limitu ![]()
@Hanka_S_V no uvidim jestli se dneska dostanu do lekarny… koupim ho a uvidim. Delala jsem test co byl v krabicce s ovulacnima, tak nevim jak se spolehlivy.. s jakyma testama mate dobrou zkusenost?
Ahoj prikladam dalsi foto ovu testu z dneska, myslim ze docela sili ☺ zeptam se, v den kdy je pozitivni test tak probiha zaroven ovu, a nebo ovulace teprve nastane?? Moc dekuji za odpoved, Jana ![]()
@ivalinka já zatím měla vždy jen mamatest, ale já nejsem zrovna ten nejlepší příklad…snažíme se chviličku a říkám si, že když to tam bude, tak se to prostě ukáže ![]()
Ahoj holky, jak už jsem psala předtím jsem po vyvolávačce už osmý den a pořád nic, žádné náznaky ms, ani bolest břicha nic..Já už se zblázním, dr říkal že když nedorazí do desátého dne tak přijít znova..Jak jste to měly by? Máte některá zkušenost? ![]()