Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
24.1.17 16:51

@Hanka_S_V a clostil bereš teď první cyklus?? Já ho ještě nikdy neměla..ale často jsem četla, že se při tom musí sledovat ten ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.1.17 16:54

Mě dala doktorka clostil jen na 1 měsíc, říkala, že je to pro tělo celkem zásah, takže se s ním musí opatrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
24.1.17 16:58

@Daisy_S a zadařilo se ti po něm?? Nebo to máš teprv tento cyklus a čekáš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.1.17 17:00

Bohužel nezadařilo…až teď to je nějaké divné, viz příspěvek předtím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
24.1.17 17:02

@Daisy_S ááá, už to čtu… :-/ :? a měla jsi zpoždění nebo si takto začala krvácet v den očekávané MS??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.1.17 17:04

No spíš začalo to krvácení brzy…no uvidíme, budeme se muset snažit dál :? ale je to tedy už někdy náročné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
24.1.17 17:07

@Daisy_S to mi povídej :? přesně vím, co myslíš :?..a budeš zkoušet zase clostil, nebo ted bez něj??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
24.1.17 17:08

Snažení a nervíky na pochodu

Ahojky také se snažíme, dostala jsem Clostilbegyt na 5 dní v MS a 12.DC vyšetření na UZV na folikulometrii, jelikož se MS nedostavila, nasadila jsem bez ní. Dnes jsem byla na vyšetření, a mám PCO, doktor zjistil, že obě ovaria jsou s folikuly do 5 mm, ale žádný dominantní a mám se stavit za dva dny. Uvidí se a pak se bude hledat nějaké další řešení. Nevíte co mne bude čekat dále?.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
24.1.17 17:10

@mimis86 Já beru Clostilbegit tento cyklus poprvé. Doktor mi ho dal na 3 měsíce a taky mě nesleduje. Docela mě to mrzí, protože vůbec neví co to se mnou dělá. Pokud se tento měsíc nezadaří tak jsi u něj UTZ zkusím domluvit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
24.1.17 17:14

@fergi157 tak to jsem na tebe zvědavá!! Já jdu k doktorce v půlce února, tak se jí chci na clostil taky zeptat…a je divné, že tě taky nesleduje UTZ… :nevim:..a který den cyklu jsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
24.1.17 17:17
@fergi157 píše:
@mimis86 Já beru Clostilbegit tento cyklus poprvé. Doktor mi ho dal na 3 měsíce a taky mě nesleduje. Docela mě to mrzí, protože vůbec neví co to se mnou dělá. Pokud se tento měsíc nezadaří tak jsi u něj UTZ zkusím domluvit. :think:

To mi přijde divné, měl by být daný UZV aby věděl jak Clostík reaguje, normálně jsi o něj zažádej, mně dala dr. ihned papír na UZV po sepsání receptu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
24.1.17 17:20

DrKiki taky tomu moc nechci věřit… každopádně test v zásobě mám, tak uvidím zítra nebo pozítří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
24.1.17 17:24

@mimis86 @Nikolka409 Mám 23DC a od ovulace mě neustále pobolívá v podbřišku.(něco jako MS) Mám cyklus cca 28dní. Dostala jsem ho, protože mi v prosinci udělali vyšetření kde zjistili, že vlastně vůbec neovuluji. A to už to zkoušíme skoro rok.Tak jsem ráda že se to konečně někam pohlo. Uvidime jak zabere jinak další měsíc určitě na UTZ půjdu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
24.1.17 17:30

@fergi157 23DC..to už máš kus za sebou!! ;) 8)..a snad už ani UTZ kvůli klostiku nebude příští měsíc potřeba!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
24.1.17 17:40

@mimis86 Já jsi pořád říkám že to spíš nevyjde. Ať pak nejsem moc zklamaná :? Ale to čekání je nekonečné :zed: Tento měsíc na to nějak moc myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí