Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DrKiki ještě pár hodin musíš vydržet až bude venku světlo tak je ráno ![]()
@Hanka_S_V píše:
@Nikolka409 a nemuzes mit ovulaci?
Tu právě nemám kvůli Té MS..
Každopádně zítra se objednávám na gyndu… Je mi to divný… Ten minulý měsíc, teď,… Navíc mám nějak zvětšený čípek…Čím dřív na mě jukne tím lip… Aspoň budu vědět na čem jsem… I když jsem do teď neměla žádný problémy tak snad to nic nebude…
@Hanka_S_V a ty už jsi v nějakem CAR objednaná?? Jak dlouho už to zkoušíte?
@Nikolka409 k ovulaci nepotrebujes ms, pred ms je vetsinou ovulace
treba clostil nebo ty preparaty zabraly. Radsi to pojistete ![]()
@Hanka_S_V píše:
@Nikolka409 k ovulaci nepotrebujes ms, pred ms je vetsinou ovulacetreba clostil nebo ty preparaty zabraly. Radsi to pojistete
Nevím, pobolívá mne i bříško, a to by mi dr. neřekl dnes na Tom vyšetření?.. Nemám totiž žádný dominantní folikul, a ostatní foliky jen 5 mm.. Tak nevím tedy.
@mimis86 jeste nejsem. Chlapovi se do toho moc nechce, jeste chce cekat jak dopadne tenhle cyklus. Pak zajdu k doktorce a ta mi napise zadanku. Nabidla mi teda i ze mi klidne jeste nepise clostil dal, ale podle me nema cenu ho brat, kdyz nevim jestli vubec zabira, kort kdyz je to takove svinstvo ![]()
@Nikolka409 jo aha tak tys byla na vyšetření dnes, já myslela že už trochu dřív. No to by doktor měl vidět, jedině že by bylo už těsně po. Tak to bude nejspíš jen reakce na clostil no ![]()
No, nevím řekl mi at se stavim v pátek…
tak uvidím, mám toho už dost po dnešku tak si jdu odpočinout tak se holky zatím mějte.
@Nikolka409 Odpočívej
já už se chystám pomalu do hajan
jsem už dnes KO. dobrou ![]()
Ahojte holky, přidávám se k Vám
… Všechny komentáře nečtu, protože je jich tady spoustu, ale taky se už od léta snažíme o mimi… dneska jsem byla na gynde, potvrdila mi, že ovulace proběhla dnes 24. (20 DC)… Ale bolesti jsem měla už večer 23. (19dc)… Sex jsme měli 22. (18dc) a dneska… Jen si myslím, že dneska je už pozdě a 2 dny před ovulaci brzy
tak uvidíme no…