Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DrKiki ale jestli to nevydržíš, tak mám sevřené palčáky a držím je
!!
@DrKiki tak se těším na pátek
…zítra jsem od rána do večera v práci, takže mi to i celkem asi uteče ![]()
Zdravim, nejdriv vam vsem preji co nejdrive //
ja jsem nedavno vysadila antikoncepci, prosla si hodne slabou (pro me abnormalni) menstruaci a jsem zvedava na dalsi prubeh. Uz 3 mesice beru kys. listovou a ted zacinam pit kontryhel, ale vubec nevin co se bude dit.
HA jsem brala skoro 8let po jejim vysazeni predpokladam menstruaci nepravidelnou, takze delat testy je zbytecne a nezbyva nam nic jineho nez doufat
hlavne se mi zda ze se mnou hrozne cloumaji hormony a jsem naladova, coz jsem nikdy(kupodivu) nebyla ani pri menstruaci. Jo dlouhoda antikoncepce je svina
jak jste to meli vy? A jak dlouho vam trvalo nez jste se bez ni srovnaly? Diky za odpoved ![]()
@mimis86 píše:
Zdravím všechny snažilky!! Taky Vám to loni nevyšlo a doufáte, že 2017ka bude lepší??
Já už 5 měsíců vyhlížím //,a zatím kdenictunic
Ahojky maminky jsem tu nová ale dlouho čtu Vaše příběhy. Bude to asi divné ale i když už mám dvě děti potřebuji poradit. S manželem chceme 3 miminko. Pohlavní styk jsme měli 1.1 a 5.1.2017. Oboje bylo v plodné dny. 15.1.. jsem dostala MS přesně na termín.
Příspěvek upraven 18.01.17 v 19:44
Ahojky maminky jsem tu nová ale dlouho čtu Vaše příběhy. Bude to asi divné ale i když už mám dvě děti potřebuji poradit. S manželem chceme 3 miminko. Pohlavní styk jsme měli 1.1 a 5.1.2017. Oboje bylo v plodné dny. 15.1.. jsem dostala MS přesně na termín.
@Tynkatekk23 ahooj
..jak dlouho se snažíte o třetí miminko??
Mimis86 Vůbec nevím jak a kam psát. Jsem na mobilu a nějak mi to blbne
ale jinak už 4 měsíc ![]()
Omlouvám se za tolik příspěvků ale opravdu mi to blbne. Tak se teď pokusím o poslední a úplný.
Ahoj holky, jdu se poraditt. Vycetla jsem, ze nekomu ukaze ovu test uz pred ms pozitivni test… No to bych nebyla ja, kdybych to dneska nezkusila… TT negativni a OVu test takto.. Mam to dostat nekdy o vikendu. Mslite, ze by to molo neco znamenat? Mate s tim nekdo zkusenost?
@Anonymní píše:
Zdravim, nejdriv vam vsem preji co nejdrive //ja jsem nedavno vysadila antikoncepci, prosla si hodne slabou (pro me abnormalni) menstruaci a jsem zvedava na dalsi prubeh. Uz 3 mesice beru kys. listovou a ted zacinam pit kontryhel, ale vubec nevin co se bude dit.
HA jsem brala skoro 8let po jejim vysazeni predpokladam menstruaci nepravidelnou, takze delat testy je zbytecne a nezbyva nam nic jineho nez doufat
hlavne se mi zda ze se mnou hrozne cloumaji hormony a jsem naladova, coz jsem nikdy(kupodivu) nebyla ani pri menstruaci. Jo dlouhoda antikoncepce je svina
jak jste to meli vy? A jak dlouho vam trvalo nez jste se bez ni srovnaly? Diky za odpoved
Ahooj, já brala jednu a tu samou antikonceci asi 13 let…začala jsem hodně brzo, ne kvuli milostnému životu, ale kvůli pleti…před rokem (v mých 29 letech) jsem jí vysadila, a MS nastoupila úplně normálně, bez jakéhokoli zpoždění, nebo problémů, ani nějaké výkyvy nálad jsem neměla ( to teda občas mívám, ale asi to nebude následek HA
)…ale bohužel každá žena to má jinak, a není ani vyjímka, že holky chodí na vyvolávačky, nebo mají jiné problémy..zkus pít ten kontryhelový čaj - ten by měl být na to dobrý…Někomu může pomoct gynex nebo jeřáb ptačí…Pokud bys chtěla sledovat ovu pomocí testů, tak bys jich asi musela během cyklu spotřebovat víc (aspon ze začátku)…nebo spoléhat na styk obden - kdy byste s partnerem neměli tu ovulaci minout
![]()
@ivalinka ahooj
..často jsem četla, že ovulační testy mohou ukázat těhotenství
…tak třeba je to tvůj případ…zkus zítra zase TT i OVU…Držím pěstičky!!!
@Tynkatekk23 a zkoušíš sledovat ovulku??? Nebo nějaké „zaručené“ babské rady??? (Kontryhelový čaj, grepový džus, apod.??) ![]()