Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katie9 to znám ![]()
Já má takovou ms celý život, první den jsem absolutne nepouzizelna, bliju, omdlivam…
@DrKiki správně!!! Hlavně zachovat klid, dokud nepřijde bestie! ![]()
@Martulka23 nebud smutná!!! Říkej si, že je prostě jen brzo!!
@manti taky si dávám podobná (nesplnitelná) předsevzetí, že test až při zpoždění…Vydržím to ale stejně max do 10. DPO
..takže už si ani neslibuju, že nebudu testovat..proptože stejně vím, že budu, a budu doufat, že třeba tentokrát…
![]()
@Veverka61 píše:
Ahoj holky, zajímalo by mě, jestli jste některá nejdřív nechávala při „snažení“ věcem volný průběh, ale po čase, kdy se // stále neobjevovaly, jste radši začali přidávat plánovaný sex v době ovulace a až tak se vám podařilo otěhotnět?
Mě už bude v únoru 36 a jsem děti nemám, nikdy jsem těhotenství plánovat nechtěla, brala antikoncepci a po vysazení si říkala, že když to má přijít tak to přijde. Ale teď se mi navzdory všem radám „nemyslet na to, nic nesledovat“ zdá, že v mém věku by bylo lepší trochu tomu pomoct…
My ted druhý cyklus zkoušíme plánovaný sex v době ovulace…tu zjišťuju ovulačníma testama…tak uvidíme, jestli se to vyplatí.-.
![]()
@mimis86 tak to nechám asi do víkendu taky být
vidím to na sobotu… A nějak si myslím že to stejně nevyjde ještě teď
uvidíme
@DrKiki proč by ne?!?!Máš nějaké MS příznaky??? já mám v plánu to zkusit v pátek…ale dneska se mi zdálo, jako bych začala trochu divně špinit…sice by to bylo brzo, ale tak všechno je možné…třeba se ta bestie dostaví dřív, než ještě něco testnu?!
..uvidíme, necháme to koňovi ![]()
@manti no, ten rok je váže dlouhá doba. Myslím si, že s tím jaké jsou v dnešní době problémy otěhotnět a jak se postupně zvedá věk rodiček, by to měli urychlit a dělat aspoň základní vyšetření mnohem dříve. ![]()
@mimis86 no včera večer mě fest začalo bolet břicho… Ráno už dobrý… Ms až v pondělí by měla… Tak uvidíme.. ![]()